reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kobietki ja własnie sprawdziłam wynik bety po 3 podejściu do IUI, niestety trzecia próba także zakończyła się niepowodzeniem :hmm: wobec tego póki co grzecznie się żegnam choć będę Was na pewno podczytywać :blink: Trzymam za Was bardzo mocno kciuki, a moim kolejnym krokiem będzie IVF ale to już pewnie po kolejnych wakacjach bo kaskę trzeba najpierw odłożyć.... Trzymajcie się cieplutko :)

@xPola @Zapata dzięki dziewczyny za wsparcie [emoji8]

@zabciaaa bardzo przykro ze się nie udało :( nie ma sprawiedliwości na świecie! Jak chcesz to nie możesz a jak nie chcesz/nie uważasz to co rok prorok jak to moja babcia mówiła. Obyście jak najszybciej odłożyli na IVF i żeby nie trzeba było długo czekać na pozytywny wynik testów ciążowych [emoji1364][emoji1364]

Bardzo mi przykro, ciężko to przejść. Strasznie dużo nas to wszystko kosztuje, dużo stresu, dużo gdybania, analizowania, czekania, niespelnionych nadziei, już nie mówiąc o kosztach. Obysmy nadal były silne i wytrwale.
Kochana nie trać nadziei i jak będziesz mieć ochotę to zaglądaj tu do nas. Trzymam mocno za Ciebie kciuki
Kobietki ja własnie sprawdziłam wynik bety po 3 podejściu do IUI, niestety trzecia próba także zakończyła się niepowodzeniem :hmm: wobec tego póki co grzecznie się żegnam choć będę Was na pewno podczytywać :blink: Trzymam za Was bardzo mocno kciuki, a moim kolejnym krokiem będzie IVF ale to już pewnie po kolejnych wakacjach bo kaskę trzeba najpierw odłożyć.... Trzymajcie się cieplutko :)

reklama
Do góry