reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kobietki ja własnie sprawdziłam wynik bety po 3 podejściu do IUI, niestety trzecia próba także zakończyła się niepowodzeniem :hmm: wobec tego póki co grzecznie się żegnam choć będę Was na pewno podczytywać :blink: Trzymam za Was bardzo mocno kciuki, a moim kolejnym krokiem będzie IVF ale to już pewnie po kolejnych wakacjach bo kaskę trzeba najpierw odłożyć.... Trzymajcie się cieplutko :)

@xPola @Zapata dzięki dziewczyny za wsparcie [emoji8]

@zabciaaa bardzo przykro ze się nie udało :( nie ma sprawiedliwości na świecie! Jak chcesz to nie możesz a jak nie chcesz/nie uważasz to co rok prorok jak to moja babcia mówiła. Obyście jak najszybciej odłożyli na IVF i żeby nie trzeba było długo czekać na pozytywny wynik testów ciążowych [emoji1364][emoji1364]

Bardzo mi przykro, ciężko to przejść. Strasznie dużo nas to wszystko kosztuje, dużo stresu, dużo gdybania, analizowania, czekania, niespelnionych nadziei, już nie mówiąc o kosztach. Obysmy nadal były silne i wytrwale.
Kochana nie trać nadziei i jak będziesz mieć ochotę to zaglądaj tu do nas. Trzymam mocno za Ciebie kciuki
Kobietki ja własnie sprawdziłam wynik bety po 3 podejściu do IUI, niestety trzecia próba także zakończyła się niepowodzeniem :hmm: wobec tego póki co grzecznie się żegnam choć będę Was na pewno podczytywać :blink: Trzymam za Was bardzo mocno kciuki, a moim kolejnym krokiem będzie IVF ale to już pewnie po kolejnych wakacjach bo kaskę trzeba najpierw odłożyć.... Trzymajcie się cieplutko :)

reklama
Do góry