reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Widać II kreskę[emoji173]
Witajcie.
Staramy się z mężem o dziecko. Niestety musieliśmy się zdecydować na inseminacje. Dzisiaj był termin robienia testu i wyszło takie coś jak poniżej. Co sądzicie? Czy jestem w ciąży, czy mam złudne nadzieje? Oba testy robione przed chwilą i odczytane w czasie wskazanym na ulotce.

reklama
Badanie krwi zrobię, nawet we własnym zakresie :) a co do nasienia - właśnie problem w tym, że mąż jest w pełni zdrowy, nie pali, nie pije (znaczy pije, ale raczej przy okazjach). 3 razy robiliśmy wszystkie badania. Miejmy nadzieje, że faktycznie będzie w końcu dzidzia :D

Widać II kreski [emoji16] gratulacje!!
W którym dniu cyklu zrobiłaś test?

Witajcie.
Staramy się z mężem o dziecko. Niestety musieliśmy się zdecydować na inseminacje. Dzisiaj był termin robienia testu i wyszło takie coś jak poniżej. Co sądzicie? Czy jestem w ciąży, czy mam złudne nadzieje? Oba testy robione przed chwilą i odczytane w czasie wskazanym na ulotce.

@White_Angel wyraźnie widać, że jest druga kreska!! Gratuluję:) Ale koniecznie zrób sobie test z krwi i powtórz go po 2 dniach, żeby mieć jakiś ogląd czy wszystko jest ok, do 11 września jeszcze duuzo czasu.

Kurczę nie wiem, sama jestem ciekawa. My mieliśmy 12m/ml i lekarka mówiła ze trochę słabo ale jyz powyżej 5m/ml robią IUI [emoji51]
Tzn. Taka próbka była mi podana. W samym oddanym materiale było 25 m/ml. Reszta ok. My mamy problem z uplynnieniem nasienia. 2 dzień po IUI a ja już bym chciała test robić...

Ile IUI już mieliście ?? Niby do 6 jest ok a później tylko IVF
To było 4 iui. I ja też tak wlasnie myślę o max 6 i jak się nie uda to koniec tematu. No ale teraz i tak przynajmniej 1 cykl na pusto, bo kaskę musimy zebrać. Najgorsze, że tez te wszystkie badania będziemy musieli powtórzyć, bo do września ważne:hmm:

reklama
Do góry