MamaZblizną
Fanka BB :)
Nie miałam, ale ja urodziłam już dwoje dzieci, mam je z tym samym partnerem..A miałaś badanie na wrogi śluz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie miałam, ale ja urodziłam już dwoje dzieci, mam je z tym samym partnerem..A miałaś badanie na wrogi śluz?
Dziękuję !!! teraz będę czekała na wynik. nie chcę się negatywnie nakręcać, więc staram się tylko pozytywnie myśleć. Zazdroszczę sukcesu !!! Przy którym IUI się udało ?
O to wskazane, mi tez zlecili kariotypy.
Mozna to na nfz zalatwic - skierowania dla dwojga do genetyka. I on wystawia na kariotypy
Bardzo mi przykro z powodu Twoich strat, ale mimo wszystko niezły wynik z 3 iui 2 udane. Gdzie podchodzisz do iui?Ja kupuje takie jak na zdjęciu, jest też z kapusty, w kauflandzie za 2,99Zobacz załącznik 1015049
Przykro mi bardzo... 3mam mocno za Ciebie kciuki !!!Pierwszy i trzeci ale pierwsza biochemiczna a druga straciłam
83 % ruch, 3,6 ml - lekarka powiedziała, że to dobry wynik, ale sama nie wiem...
Gdzie robiłaś? W Genesis?
Pierwszy i trzeci ale pierwsza biochemiczna a druga straciłam
Lepiej szukaj juz teraz, bo na nfz tez trzeba troche czekac, czasami nawet i kilka miesiecy, zależy od miastaNie na nfz bede szukac ale za jakis miesiac lub dwa