reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Haha no dokładnie[emoji3]
No coz... staram sie nie emocjonowac bo to najlepsze... jutro zobaczymy co dalej uroslo i ile, jajniki zaraz chyba pekna[emoji3] licze sie z tym ze moze byc hiperstymulacja i odroczenie transferu.
Zobaczymy... emocje rosną...
Lepiej odroczyć niż stracić zarodeczek... Miesiąc nic nie zmieni a nawet lepiej będzie, bo jak już bedziesz miała duży brzuszek to się zrobi chłodno i nie będziesz się tak męczyć :) Trzymam kciukasy :)

reklama
Jestem zaniepokojona swoimi organizmem bo w 23DC dostałam takie delikatne czerwone plamienie i pewnego razu poleciał taki jeden wielki skrzep aż takie plum było a później jakbym dostała okres ale tylko było to widoczne podczas sisiu a zaznaczę że cykle mam co 25a28dni chociaż ostatni cykl był 32 dni

Dzisiaj 20 dc 9 po iui a ja nie czuje nic żadnych kluc ciągnięci .
Na wizycie jak miałam iui to zapytałam o ważność badań i lekarz powiedział żebym się nie przejmował do tego czasu będę w ciąży i tak sobie myślę że przecież co miała mi powiedzieć, przecież mi nie powie że szansa na ciąża to nawet nie jest 10%. Wiem że dla wielu to aż 10 % ale takie mnie myśli dopadaj czy coś z tego będzie że może skoro M nie ma nasienia i iui było z dawcy to widocznie tak miało . Strasznego mam doła nawet nie mówi M żeby mu przykrości nie sprawić

Na wizycie jak miałam iui to zapytałam o ważność badań i lekarz powiedział żebym się nie przejmował do tego czasu będę w ciąży i tak sobie myślę że przecież co miała mi powiedzieć, przecież mi nie powie że szansa na ciąża to nawet nie jest 10%. Wiem że dla wielu to aż 10 % ale takie mnie myśli dopadaj czy coś z tego będzie że może skoro M nie ma nasienia i iui było z dawcy to widocznie tak miało . Strasznego mam doła nawet nie mówi M żeby mu przykrości nie sprawić
Masz myśleć pozytywnie! Mi się udało za drugim razem. Mój M. też nie ma żołnierzykow i też było od dawcy. Trzymam kciuki! Jeszcze tylko niespełna tydzień i zobaczysz dwie kreski na teście :) Tylko cierpliwości - nie rób testu wcześniej ;)

Masz myśleć pozytywnie! Mi się udało za drugim razem. Mój M. też nie ma żołnierzykow i też było od dawcy. Trzymam kciuki! Jeszcze tylko niespełna tydzień i zobaczysz dwie kreski na teście :) Tylko cierpliwości - nie rób testu wcześniej ;)
Napwwno pojadę na bete w sikanca nie wierzę przyjaciółka była w 5 tc i jedna kreska w końcu poszla do lekarza A ciąża

Tak zapytam kto u was zaproponował dawce ?

Tak zapytam kto u was zaproponował dawce ?
To zupełnie jak u mnie.
Jestem 3 dni po iui z dawcą.
Na razie cisza .
U nas dawce zaproponował mąż ale ja musiałam dojrzeć to tego .
Zajęło mi to 2 lata.
U nas problem tylko po stronie m
ale boję się że u mnie może być jakiś problem ukryty i się nie uda.
Staram się nie myśleć o tym , brzuch mam tylko napięty jakiś,ale to bardziej po iui bo plamiłam potem lekko w środę.

reklama
Objawy nie muszą wystąpić po tym czasie. Kobiety nieraz b.długo nie wiedzą o ciąży. Spokojnie czekaj.
Nie szukaj na siłę objawów.
Ja jestem 3 (środa rano) dni po 1 AID .
Będzie dobrze [emoji5]

Ostatnia edycja:
Do góry