reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Super.My mamy takie samo zdanie.
Dawca nie jest ważny. To tylko materiał. To mój mąż będzie tatą (i ile się uda ).Trochę boję się że zbyt będzie podobne do dawcy. Nie mniej jednak mam nadzieję że będzie podobne do mnie z wyglądu a ewentualne różnice możemy skwitować tak że podobne do dziadka tej drugiej strony. Ja np jestem bardzo z wyglądu podobna do babci. Wiele rzeczy jak uśmiech czy poczucie humoru przejmie od nas obojga. To mąż będzie tatą i choć przykre że musi być ktoś trzeci byśmy mieli dziecko , to liczy się że będzie. Jestem 3 dni po iui.
Czekam z wielką nadzieją

Kochana wazne ze sie nie poddajecie w walce o marzenia, ze znajdujecie rozwiazanie i dogadujecie sie w tak nielatwej sytuacji.
Nie ma co sie poddawac! Nie ma tu nic przykrego a same pozytywny rzeczy - godne podziwu jest Wasze porozumienie i milosc wzajemna bo co innego motywuje Was do niepoddawania sie w staraniach o dzidziusia[emoji173]️
Wszystkiego dobrego dla Was i powodzenia[emoji1307][emoji1307][emoji1307]

reklama
Cześć dziewczyny, jestem nowa, szukam wsparcia i mam nadzieję, że dobrze trafiłam [emoji846] jestem dzisiaj po pierwszej iui. Ogólnie trudne przeżycie ale bezbolesne. Teraz boli mnie trochę lewy jajnik, z niego miała być byc owu. Cykl naturalny, niestymulowany.

Witamy Ciebie i zapraszamy :)
Do kalendarza dajemy termin testowania? [emoji1348][emoji1348][emoji1348]
Ogromne kciuki za sukces[emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Czy ktoras z Was moglaby przejac kalendarz IUI???

Ja podczytuje ale juz nie ogarniam troche i moge zaniedbywac go, a warto by go podpasc troche[emoji3][emoji3][emoji3]

Jestem zaniepokojona swoimi organizmem bo w 23DC dostałam takie delikatne czerwone plamienie i pewnego razu poleciał taki jeden wielki skrzep aż takie plum było a później jakbym dostała okres ale tylko było to widoczne podczas sisiu a zaznaczę że cykle mam co 25a28dni chociaż ostatni cykl był 32 dni

Hm ciezko powiedziec co to moglo byc...
Przeszlo i bylo tylko jednorazowe?

Dzisiaj 20 dc 9 po iui a ja nie czuje nic żadnych kluc ciągnięci .
Na wizycie jak miałam iui to zapytałam o ważność badań i lekarz powiedział żebym się nie przejmował do tego czasu będę w ciąży i tak sobie myślę że przecież co miała mi powiedzieć, przecież mi nie powie że szansa na ciąża to nawet nie jest 10%. Wiem że dla wielu to aż 10 % ale takie mnie myśli dopadaj czy coś z tego będzie że może skoro M nie ma nasienia i iui było z dawcy to widocznie tak miało . Strasznego mam doła nawet nie mówi M żeby mu przykrości nie sprawić

Hej, pozytywne nastawienie i spokojna glowa to najlepsze lekarstwo!!
Bedzie dobrze spokojnie[emoji8]

04.02: @Koraliki- badania prenatalne
07.02: @Misia_91 - testowanie [emoji1320][emoji1320]
13.02: @evellin 00 - testowanie [emoji1320][emoji1320]
15.02: @LolaLolina - wizyta ciążowa
16.02: @Magierowa - testowanie [emoji1320][emoji1320]
28.02: @Artemida90 - omowienie wynikow krwi i dobranie protokolu
01.03: @nuna85 - starania naturalne do marca [emoji1320][emoji1320]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320]
26.07: @LolaLolina - termin porodu [emoji1348][emoji1348]
10.08: @Koraliki - termin porodu! [emoji1348]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?

Ostatnia edycja:
04.02: @Koraliki- badania prenatalne
07.02: @Misia_91 - testowanie [emoji1320][emoji1320]
13.02: @evellin 00 - testowanie [emoji1320][emoji1320]
15.02: @LolaLolina - wizyta ciążowa
16.02: @Magierowa - testowanie [emoji1320][emoji1320]
01.03: @nuna85 - starania naturalne do marca [emoji1320][emoji1320]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320]
26.07: @LolaLolina - termin porodu [emoji1348][emoji1348]
10.08: @Koraliki - termin porodu! [emoji1348]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?

U mnie można dopisać 28.02 omówienie wyników krwi i dobranie protokołu.

reklama
Wiecie co? Napiszę coś, czego się pewnie nie spodziewacie ;)
Tak czytając to nasze forum to tak stwierdzam, że my mega babki jesteśmy. Fajterki, wszystkie, bez wyjątku. Tyle w nas siły, uporu, determinacji. Mimo przeciwności losu. A może właśnie dlatego. Walczymy do końca.
No bo kto jak nie my <3

Do góry