reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Za 2 tygodnie kazał robić test.
Najgorzej że dziś się okazało że od mojego P złapałam przeziębienie.
Ja to jakaś pechowa jestem [emoji52]
Jeszcze jedno po co kazał poprawiać?
Nie wiem czy dam radę, to ważne takie jest?
Chodzi o naturalne skurcze macicy które powstają podczas seksu / orgazmu i pomagają plemnikom w podróży , a komórce w zagnieżdżaniu się. Ma bardziej naturalne warunki wtedy organizm.

Za 2 tygodnie kazał robić test.
Najgorzej że dziś się okazało że od mojego P złapałam przeziębienie.
Ja to jakaś pechowa jestem [emoji52]
Jeszcze jedno po co kazał poprawiać?
Nie wiem czy dam radę, to ważne takie jest?

No to oby walentynki byly udane!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ za te 2 tygodnie!
Bierz tran i wit D3 to uchowasz sie[emoji3]

Dziewczyny ja po wizycie. U mnie niestety nie ma progresu. Na razie nie mam żadnych informacji dotyczących ivf. Muszę zrobić świeże badania hormonów w pierwszych dniach cyklu, jednym problemem jest ze na okres mogę czekac wieczność a nie mogę go wywołać wiec tu troszkę się wszystko komplikuje. A bez badań nie dobiorą rodzaju protokołu.
W końcu doszło do tego ze jeśli w ciągu trzech tygodni od dziś nie dostanę okresu (dziś 22dc) to mam zarobić badania od razu. 28 lutego mam wizytę na omówienie wyników badań i wtedy dowiem się jakichkolwiek szczegółów.

Gdy pójdziemy długim protokołem to wszystko zacznie się kwiecień - maj... boli to wszystko

Pij duzo wina, baw sie i szalej!! [emoji6]
Zobaczysz ze okres bedzie szybko!
A potem juz tylko najlepszy scenariusz!! I tego sie trzymajmy!!!
U mnie mega duzo jajeczek jest az 19
- moze sie tez skonczyc na przerwie jak bedzie hiperstymulacja wiec jeszcze nie wiadomo kto pierwszy:) trzymaj sie kochana! DO CELU!!

reklama
Pij duzo wina, baw sie i szalej!! [emoji6]
Zobaczysz ze okres bedzie szybko!
A potem juz tylko najlepszy scenariusz!! I tego sie trzymajmy!!!
U mnie mega duzo jajeczek jest az 19
- moze sie tez skonczyc na przerwie jak bedzie hiperstymulacja wiec jeszcze nie wiadomo kto pierwszy:) trzymaj sie kochana! DO CELU!!

Oj nie u mnie. Z 3 miechy mogę czekac na okres bo nie biorę nic na owu. A u mnie brak owu brak okresu. No ale za 3 tyg i tak badania krwi

Do góry