reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Haha no dokładnie[emoji3]
No coz... staram sie nie emocjonowac bo to najlepsze... jutro zobaczymy co dalej uroslo i ile, jajniki zaraz chyba pekna[emoji3] licze sie z tym ze moze byc hiperstymulacja i odroczenie transferu.
Zobaczymy... emocje rosną...
Lepiej odroczyć niż stracić zarodeczek... Miesiąc nic nie zmieni a nawet lepiej będzie, bo jak już bedziesz miała duży brzuszek to się zrobi chłodno i nie będziesz się tak męczyć :) Trzymam kciukasy :)

reklama
Jestem zaniepokojona swoimi organizmem bo w 23DC dostałam takie delikatne czerwone plamienie i pewnego razu poleciał taki jeden wielki skrzep aż takie plum było a później jakbym dostała okres ale tylko było to widoczne podczas sisiu a zaznaczę że cykle mam co 25a28dni chociaż ostatni cykl był 32 dni

Dzisiaj 20 dc 9 po iui a ja nie czuje nic żadnych kluc ciągnięci .
Na wizycie jak miałam iui to zapytałam o ważność badań i lekarz powiedział żebym się nie przejmował do tego czasu będę w ciąży i tak sobie myślę że przecież co miała mi powiedzieć, przecież mi nie powie że szansa na ciąża to nawet nie jest 10%. Wiem że dla wielu to aż 10 % ale takie mnie myśli dopadaj czy coś z tego będzie że może skoro M nie ma nasienia i iui było z dawcy to widocznie tak miało . Strasznego mam doła nawet nie mówi M żeby mu przykrości nie sprawić

Na wizycie jak miałam iui to zapytałam o ważność badań i lekarz powiedział żebym się nie przejmował do tego czasu będę w ciąży i tak sobie myślę że przecież co miała mi powiedzieć, przecież mi nie powie że szansa na ciąża to nawet nie jest 10%. Wiem że dla wielu to aż 10 % ale takie mnie myśli dopadaj czy coś z tego będzie że może skoro M nie ma nasienia i iui było z dawcy to widocznie tak miało . Strasznego mam doła nawet nie mówi M żeby mu przykrości nie sprawić
Masz myśleć pozytywnie! Mi się udało za drugim razem. Mój M. też nie ma żołnierzykow i też było od dawcy. Trzymam kciuki! Jeszcze tylko niespełna tydzień i zobaczysz dwie kreski na teście :) Tylko cierpliwości - nie rób testu wcześniej ;)

Masz myśleć pozytywnie! Mi się udało za drugim razem. Mój M. też nie ma żołnierzykow i też było od dawcy. Trzymam kciuki! Jeszcze tylko niespełna tydzień i zobaczysz dwie kreski na teście :) Tylko cierpliwości - nie rób testu wcześniej ;)
Napwwno pojadę na bete w sikanca nie wierzę przyjaciółka była w 5 tc i jedna kreska w końcu poszla do lekarza A ciąża

Tak zapytam kto u was zaproponował dawce ?

Tak zapytam kto u was zaproponował dawce ?
To zupełnie jak u mnie.
Jestem 3 dni po iui z dawcą.
Na razie cisza .
U nas dawce zaproponował mąż ale ja musiałam dojrzeć to tego .
Zajęło mi to 2 lata.
U nas problem tylko po stronie m
ale boję się że u mnie może być jakiś problem ukryty i się nie uda.
Staram się nie myśleć o tym , brzuch mam tylko napięty jakiś,ale to bardziej po iui bo plamiłam potem lekko w środę.

reklama
Objawy nie muszą wystąpić po tym czasie. Kobiety nieraz b.długo nie wiedzą o ciąży. Spokojnie czekaj.
Nie szukaj na siłę objawów.
Ja jestem 3 (środa rano) dni po 1 AID .
Będzie dobrze [emoji5]

Ostatnia edycja:
Do góry