reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Idź na betę! kochana jak takie piękne krechy na testach to nie ma co czekać do jutra!
praca mi dzisiaj nie pozwala, a nie chcę naginać cierpliwości kier, i tak wiecznie brałam okienka w pracy na wizyty u lekarza. Jak to stwierdziliśmy z mężem- jak jestem w ciąży, to do jutra to się nie zmieni. Chociaż fakt- nie umiem sie w pełni ciszyć ;)

reklama
Matko a mi się ślimaczy już się nie mogę doczekać mojego Skarbusia - dziś się biorę za prasowanie ubranek - ja matka-wariatka już się nawet spakowałam do porodu... jeszcze mi zostały porządki w jednej szafie w sypialni i kupić łóżeczko, wanienkę wózek i kosmetyki dla Niuni...
Patrząc przez pryzmat mojej sytuacji to wcale nie jest za szybko na dopinanie wszystkiego na ostatni guzik... Przynajmniej nic Cię nie zaskoczy jak to było u mnie. Oczywiście życzę Ci, aby torba czekała spokojnie aż do terminu [emoji6]

Hej, no i tak i nie. Ze mną ok, szyjka oto wszystko w normie . Niby z mała tez ok, ale znowu bardzo mało przybrała i jest maleńka bardzo [emoji25] i doktorkowi się coś nie spodobało i wysłała nas na konsultację do specjalisty. Mówi że nie jest pewny dlatego woli skonsultować, ale zasiał duże ziarnko niepokoju.
Można nas dopisać . 20.11 - konsultacja prenatalna i echo serca maluszka
27.11 wizyta
Dobrze, że kieruje Was do specjalistów, to tylko dobrze świadczy o Twoim lekarzu. A ile malutka waży? Na pewno wszystko będzie dobrze [emoji110][emoji8]

Dobrze, że kieruje Was do specjalistów, to tylko dobrze świadczy o Twoim lekarzu. A ile malutka waży? Na pewno wszystko będzie dobrze [emoji110][emoji8]
Wiem, cenie go za to , ale wiesz jak to jest stresik będzie teraz mi towarzyszył non stop , szczególnie że po USG III trymestru byłam już taka spokojna i pewna że jest wszytsko ok zresztą co ja Ci będę mówić , sama wiesz że to o niczym nie świadczy w każdej chwili coś może się wydarzyć . Jak się czujesz ? Zostaniesz już w szpitalu do porodu ? Te wody które odeszły jakoś się teraz regenerują ?
A mała waży 1302 gramy.

Wiem, cenie go za to , ale wiesz jak to jest stresik będzie teraz mi towarzyszył non stop , szczególnie że po USG III trymestru byłam już taka spokojna i pewna że jest wszytsko ok zresztą co ja Ci będę mówić , sama wiesz że to o niczym nie świadczy w każdej chwili coś może się wydarzyć . Jak się czujesz ? Zostaniesz już w szpitalu do porodu ? Te wody które odeszły jakoś się teraz regenerują ?
A mała waży 1302 gramy.
Zmęczona jestem, nie wiem już jak leżeć, wszystko mnie od tego leżenia boli.. No ale wolę ja być inkubatorem dla Jasia niż szpital, więc zaciskam zęby. Jeśli chodzi o wody to one się wytwarzają przez dziecko, ale też co jakiś czas czuję, że wypływają, także jestem jak naczynie otwarte... Najbardziej boimy się zakażenia, bo wtedy trzeba będzie podjąć szybką akcję porodową, no ale dostaję antybiotyk 3 razy dziennie i sytuacja póki co jest w miarę stabilna. I Wy też dacie radę! [emoji4]

Zmęczona jestem, nie wiem już jak leżeć, wszystko mnie od tego leżenia boli.. No ale wolę ja być inkubatorem dla Jasia niż szpital, więc zaciskam zęby. Jeśli chodzi o wody to one się wytwarzają przez dziecko, ale też co jakiś czas czuję, że wypływają, także jestem jak naczynie otwarte... Najbardziej boimy się zakażenia, bo wtedy trzeba będzie podjąć szybką akcję porodową, no ale dostaję antybiotyk 3 razy dziennie i sytuacja póki co jest w miarę stabilna. I Wy też dacie radę! [emoji4]
A możesz wstawać do toalety chociaż czy nic ? A u Ciebie jak tam z wyprawka w ogóle ?

reklama
A możesz wstawać do toalety chociaż czy nic ? A u Ciebie jak tam z wyprawka w ogóle ?
Do toalety mogę, prysznic też codziennie biorę, ale jak wstaję na nogi to więcej ze mnie się leje...
Heh moja wyprawka właśnie się kompletuje, mama i siostra przyjechały wczoraj poratować nas, bo my oczywiście w czarnej d byliśmy, bo przecież torbę się pakuje miesiąc przed terminem, mieliśmy czas... Tak nam się zdawało [emoji6]

Do góry