reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kochana główka do góry! Za 2 tygodnie się okaże że ładnie urosła - to już tak co drugi wynik wychodzi...
Niepotrzebnie tylko nas martwią!
A ten specjalista od konsultacji to kto? Jakiś inny lekarz czy ginekolog tylko bardziej doświadczony?
Ogólnie to jest taka cała poradnia w Rudzie Śląskiej . My tam robiliśmy wcześniej kariotypy jak się staraliśmy bo jest tam poradnia genetyczna. I tam się zajmują patologia ciąża , robię badania prenatalne, ciężkie przypadki badają itp. Nie wiem czemu akurat tam nas skierował , myślę że że względu na sprzęt jaki tam mają.

Hej, no i tak i nie. Ze mną ok, szyjka oto wszystko w normie . Niby z mała tez ok, ale znowu bardzo mało przybrała i jest maleńka bardzo [emoji25] i doktorkowi się coś nie spodobało i wysłała nas na konsultację do specjalisty. Mówi że nie jest pewny dlatego woli skonsultować, ale zasiał duże ziarnko niepokoju.
Można nas dopisać . 20.11 - konsultacja prenatalna i echo serca maluszka
27.11 wizyta

Wszystko bedzie dobrze. Dziewczynki sa drobne i male czasem. Ale lepiej zrobic badania - dobrze ze lekarz czujny i dmucha na zimne.
Bedzie dobrze!

Dziś zrobiłam test z porannego moczu okres na sobotę i dojrzała kreseczke bladziutka. Wszystko było by pięknie gdyby nie to że zasnęła jeszcze po zrobieniu wiem na pewno że po 5 minutach jej nie było A kiedy się pojawiła nie wiem . Jutro beta i wszystko będzie jasne, choć czuje nadchodzącą @

46447595_289653661655372_6183412223608619008_n.jpg

Załączniki

• 46447595_289653661655372_6183412223608619008_n.jpg
    46447595_289653661655372_6183412223608619008_n.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 246
Ogólnie to jest taka cała poradnia w Rudzie Śląskiej . My tam robiliśmy wcześniej kariotypy jak się staraliśmy bo jest tam poradnia genetyczna. I tam się zajmują patologia ciąża , robię badania prenatalne, ciężkie przypadki badają itp. Nie wiem czemu akurat tam nas skierował , myślę że że względu na sprzęt jaki tam mają.
Niom to ja co 2 tygodnie właśnie w takiej poradni mam "ważyć" Niunie, już tam byłam 2 razy - zrobili usg wszystko wyszło dobrze za pierwszym razem 5 centyl (na granicy patologii więc do obserwacji tylko), ostatnio 35 centyl (pani nie mogła uwierzyć w poprawę, zapisała mnie jeszcze na jedną kontrolną wizytę) i kolejne mam we wtorek... aż się boje mówiąc szczerze.... czuje że Skarbuś coraz mocniej kopie i coraz wyżej więc wierzę, że pięknie rośnie...

reklama
Do góry