reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kochana główka do góry! Za 2 tygodnie się okaże że ładnie urosła - to już tak co drugi wynik wychodzi...
Niepotrzebnie tylko nas martwią!
A ten specjalista od konsultacji to kto? Jakiś inny lekarz czy ginekolog tylko bardziej doświadczony?
Ogólnie to jest taka cała poradnia w Rudzie Śląskiej . My tam robiliśmy wcześniej kariotypy jak się staraliśmy bo jest tam poradnia genetyczna. I tam się zajmują patologia ciąża , robię badania prenatalne, ciężkie przypadki badają itp. Nie wiem czemu akurat tam nas skierował , myślę że że względu na sprzęt jaki tam mają.

Hej, no i tak i nie. Ze mną ok, szyjka oto wszystko w normie . Niby z mała tez ok, ale znowu bardzo mało przybrała i jest maleńka bardzo [emoji25] i doktorkowi się coś nie spodobało i wysłała nas na konsultację do specjalisty. Mówi że nie jest pewny dlatego woli skonsultować, ale zasiał duże ziarnko niepokoju.
Można nas dopisać . 20.11 - konsultacja prenatalna i echo serca maluszka
27.11 wizyta

Wszystko bedzie dobrze. Dziewczynki sa drobne i male czasem. Ale lepiej zrobic badania - dobrze ze lekarz czujny i dmucha na zimne.
Bedzie dobrze!

Dziś zrobiłam test z porannego moczu okres na sobotę i dojrzała kreseczke bladziutka. Wszystko było by pięknie gdyby nie to że zasnęła jeszcze po zrobieniu wiem na pewno że po 5 minutach jej nie było A kiedy się pojawiła nie wiem . Jutro beta i wszystko będzie jasne, choć czuje nadchodzącą @

46447595_289653661655372_6183412223608619008_n.jpg

Załączniki

• 46447595_289653661655372_6183412223608619008_n.jpg
    46447595_289653661655372_6183412223608619008_n.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 254
Ogólnie to jest taka cała poradnia w Rudzie Śląskiej . My tam robiliśmy wcześniej kariotypy jak się staraliśmy bo jest tam poradnia genetyczna. I tam się zajmują patologia ciąża , robię badania prenatalne, ciężkie przypadki badają itp. Nie wiem czemu akurat tam nas skierował , myślę że że względu na sprzęt jaki tam mają.
Niom to ja co 2 tygodnie właśnie w takiej poradni mam "ważyć" Niunie, już tam byłam 2 razy - zrobili usg wszystko wyszło dobrze za pierwszym razem 5 centyl (na granicy patologii więc do obserwacji tylko), ostatnio 35 centyl (pani nie mogła uwierzyć w poprawę, zapisała mnie jeszcze na jedną kontrolną wizytę) i kolejne mam we wtorek... aż się boje mówiąc szczerze.... czuje że Skarbuś coraz mocniej kopie i coraz wyżej więc wierzę, że pięknie rośnie...

reklama
Do góry