reklama
redferrari
Fanka BB :)
Kochana będzie dobrze, za chwil kilka przytulisz skarbusia Spełnią się Twoje najskrytsze marzenia... Cieszcie się tą chwilką z Emkiem... Powodzenia!Dzisiaj rano mam się stawić w szpitalu i przyjmą mnie na patologie ciąży. Zaczną preindukcje porodu.
Oczywiscie tak się denerwuje ze pół nocy nie mogę spać
redferrari
Matko a mi się ślimaczy już się nie mogę doczekać mojego Skarbusia - dziś się biorę za prasowanie ubranek - ja matka-wariatka już się nawet spakowałam do porodu... jeszcze mi zostały porządki w jednej szafie w sypialni i kupić łóżeczko, wanienkę wózek i kosmetyki dla Niuni...Tak patrze po kalendarzu... za chwile juz grudzien...
Jak ten czas leci... miesiac za miesiacem... a tu efektu brak... pewnie za chwile rok minie...
reqiem
Hej, no i tak i nie. Ze mną ok, szyjka oto wszystko w normie . Niby z mała tez ok, ale znowu bardzo mało przybrała i jest maleńka bardzo [emoji25] i doktorkowi się coś nie spodobało i wysłała nas na konsultację do specjalisty. Mówi że nie jest pewny dlatego woli skonsultować, ale zasiał duże ziarnko niepokoju.15.11: @LolaLolina - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
16.11: @anolianna - wizyta kontrolna
@Artemida90 - usg kontrolne po zastrzykach
17.11: @Misia_91 - testowanie[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
22.11 - @Dzoannna kontrola usg przed IUI
01.12: @redferrari - wizyta u gin
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
15.01: @agatgagat - Termin Porodu![emoji64]
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji64]
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]
Czy kogoś dopisać do kalendarza?
@LolaLolina - czekamy na dobre wiesci[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
@reqiem - jak po wizycie?! Wszystko ok?
Można nas dopisać . 20.11 - konsultacja prenatalna i echo serca maluszka
27.11 wizyta
reqiem
Oj tak, święta racja. To jest nieskończoną nie opowieść [emoji6]My mamy i przyszłe mamy nie mamy łatwo. Najpierw stres przed inseminacja, później 2 tygodnie w napięciu i test, później beta. Następnie sprawdzamy czy przyrasta, później każda wizyta ciążowa to stres czy z maluchem wszystko dobrze. Gdy zbliża się poród to boimy się o maleństwo i nie możemy się doczekać aby był już z nami.
Czuje że jak już się urodzi to będzie jeszcze gorzej
reqiem
Powodzenia !! Oby wszytsko szybko i gładko poszło [emoji8] to dzidzi dobrze i mamusi jeszcze by posiedziała trochę w brzuszku [emoji6]Dzisiaj rano mam się stawić w szpitalu i przyjmą mnie na patologie ciąży. Zaczną preindukcje porodu.
Oczywiscie tak się denerwuje ze pół nocy nie mogę spać
Już za niedługo najpiękniejsza nagroda za cały Was trud [emoji3590]
LolaLolina
reqiem
Ulala! Pięknie ! Ale kreska jest piękna , grubaśna! Lecisz na betę ?Zobacz załącznik 916635 Zobacz załącznik 916636 mąż pojechał po inne testy. Wynik nie wyskoczył od razu tylko tak po 10 min :/ tzn druga kreska
Zobacz załącznik 916635 Zobacz załącznik 916636 mąż pojechał po inne testy. Wynik nie wyskoczył od razu tylko tak po 10 min :/ tzn druga kreska
Dokladnie jeszcze dziś beta! A jutro bym powtórzyła test
reklama
redferrari
Kochana główka do góry! Za 2 tygodnie się okaże że ładnie urosła - to już tak co drugi wynik wychodzi...Hej, no i tak i nie. Ze mną ok, szyjka oto wszystko w normie . Niby z mała tez ok, ale znowu bardzo mało przybrała i jest maleńka bardzo [emoji25] i doktorkowi się coś nie spodobało i wysłała nas na konsultację do specjalisty. Mówi że nie jest pewny dlatego woli skonsultować, ale zasiał duże ziarnko niepokoju.
Można nas dopisać . 20.11 - konsultacja prenatalna i echo serca maluszka
27.11 wizyta
Niepotrzebnie tylko nas martwią!
A ten specjalista od konsultacji to kto? Jakiś inny lekarz czy ginekolog tylko bardziej doświadczony?
Podziel się: