reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Do toalety mogę, prysznic też codziennie biorę, ale jak wstaję na nogi to więcej ze mnie się leje...
Heh moja wyprawka właśnie się kompletuje, mama i siostra przyjechały wczoraj poratować nas, bo my oczywiście w czarnej d byliśmy, bo przecież torbę się pakuje miesiąc przed terminem, mieliśmy czas... Tak nam się zdawało [emoji6]
Ja to się głównie spakowałam z tego powodu, że wszystko z kąta w kąt przekładam i mnie to denerwuje... a zakupy sobie podzieliłam na raty więc część już kupiona była... dokupiłam więc podstawowe rzeczy i spakowałam, jeszcze tam trochę brakuje, ale to już ja mówisz na miesiąc przed eh.... Dobrze, że wody się uzupełniają, to jeszcze Jasio posiedzi w brzuszku, odpoczywaj sobie kochana.... każdy dzień jest ważny szczególnie, że dostaliście sterydy na płucka to chyba kilka dni trwa zanim w pełni zadziałają...
Dobrze, że masz mamę i siostrę pomocne :)

reklama
Dziś zrobiłam test z porannego moczu okres na sobotę i dojrzała kreseczke bladziutka. Wszystko było by pięknie gdyby nie to że zasnęła jeszcze po zrobieniu wiem na pewno że po 5 minutach jej nie było A kiedy się pojawiła nie wiem . Jutro beta i wszystko będzie jasne, choć czuje nadchodzącą @

Z tego co pamiętam mi też drugasić blada kreska pojawiła się późno wiec trzymam kciuki :)

Ostatnia edycja:
Dziś zrobiłam test z porannego moczu okres na sobotę i dojrzała kreseczke bladziutka. Wszystko było by pięknie gdyby nie to że zasnęła jeszcze po zrobieniu wiem na pewno że po 5 minutach jej nie było A kiedy się pojawiła nie wiem . Jutro beta i wszystko będzie jasne, choć czuje nadchodzącą @
podobno często tak jest, że czujesz się jak przed miesiączką, więc się ni sugeruj za bardzo :)
trzymam kciuki!

Jutro się wszytsko wyjaśni ale kciuki zaciskamy mocno ! A objawami się nie przejmuj , ja czułam że nadchodzi małpa życia [emoji85]

Forum żyje nowym życiem. Jakoś od jakiegoś czasu nie bardzo się czuje jego częścią ale zaglądam co u was słychać. Zrobiłam 2 m-ce przerwy. Została mi mała dawka gonalu i ganapeptyl, więc ostatnie podejście chyba. Od jutra kuje, iui była by ok.27.11. Jak i tym razem nie wyjdzie od stycznia idziemy chyba na in vitro. Nie sądzilam i nadal nie wierzę jeszcze, ale...Nic nam już nie pozostaje chyba. A nie mamy już sił na inne opcje.

Forum żyje nowym życiem. Jakoś od jakiegoś czasu nie bardzo się czuje jego częścią ale zaglądam co u was słychać. Zrobiłam 2 m-ce przerwy. Została mi mała dawka gonalu i ganapeptyl, więc ostatnie podejście chyba. Od jutra kuje, iui była by ok.27.11. Jak i tym razem nie wyjdzie od stycznia idziemy chyba na in vitro. Nie sądzilam i nadal nie wierzę jeszcze, ale...Nic nam już nie pozostaje chyba. A nie mamy już sił na inne opcje.
Hej ! Zobacz na forum czarna passa minęła , od maja nie było żadnej ciąży , a tu proszę prawdopodobnie dzisiaj aż dwie [emoji6] dobrze że się nie poddajesz , dopóki masz ostatki sił to walcz [emoji6] decyzja o ewentualnym invitro bardzo słuszna, trzymamy kciuki [emoji123]

Nie można się poddawać. Dobrze ze macie jakąś ewentualność. My też sobie mówiliśmy ze sprobujemy 4 iui tak jak lekarz powiedział a jak się nie uda to invitro. I już nawet odkladalismy kasę najpierw na iui a potem na invitro. Trzymam mocno kciuki:)

reklama
Ja zrobiłam już chyba 8 czy 9 iui. Z czego 7 na zatkanych jajowodach... źle mi się robi na samą myśl o iui. Ale in vitro przeraża mnie mocniej...

Do góry