reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Forum żyje nowym życiem. Jakoś od jakiegoś czasu nie bardzo się czuje jego częścią ale zaglądam co u was słychać. Zrobiłam 2 m-ce przerwy. Została mi mała dawka gonalu i ganapeptyl, więc ostatnie podejście chyba. Od jutra kuje, iui była by ok.27.11. Jak i tym razem nie wyjdzie od stycznia idziemy chyba na in vitro. Nie sądzilam i nadal nie wierzę jeszcze, ale...Nic nam już nie pozostaje chyba. A nie mamy już sił na inne opcje.
cieszę się, że wracasz :) trzymam kciuki za sukces... ten kto walczy - ten wygrywa!

Mnie tez przerazalo ivf. Ale teraz juz sie nie moge doczekac... troche wiedzy i jest duzo lepiej - trzeba korzystac z tego co nam daje swiat... zeby spelniac sie w tym zyciu... [emoji3]
Najtrudniej podjąć decyzję, potem to tylko lęk przed punkcją - całkowicie nieuzasadniony, bo to najprzyjemniejsza część procedury :) szanse około 3-4 razy większe niż przy iui - zachęcające...

Najtrudniej podjąć decyzję, potem to tylko lęk przed punkcją - całkowicie nieuzasadniony, bo to najprzyjemniejsza część procedury :) szanse około 3-4 razy większe niż przy iui - zachęcające...

Z tego co widzialam - dziewczyny po punkcji chwilke leza i potem do domku. Jak czekalam na IUI to spotkalam dwie i rozmawialysmy chwilke. Zero stresu...

Moje ivf właśnie skończyło 3 tyg. IMG_20181113_174330.jpg
Naj mniej przyjemna jest druga doba po pick-upie, bo nie bardzo możesz brać p.bólowe bo zaraz będzie transfer. A tak nie ma się czego bać. W dniu pick-upu poznałam b.fajną dziewczynę z którą utrzymuję kontakt :)

Załączniki

• IMG_20181113_174330.jpg
    IMG_20181113_174330.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 96
reklama
Do góry