reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziękuję Wam wszystkim za mega wsparcie na prawdę to dużo pomaga :-*

Reqiem bądź dobrej myśli i tylko pozytywnie. Na pewno wszystko będzie dobrze i dzidzia nabierze siły. Duuuużo słonka dla Was <3

A ja teraz mykam na spacer za Waszą radą powdychać trochę świeżego powietrza i się odprężyć :)
@Misia_91 My też w Gamecie Gdynia, 3 nie udane iui, ale ivf za pierwszym razem (u nas problem raczej był po stronie emka)
U nas inseminacja z dawcą

reklama
Mizerna ta Pani szyjka... To usłyszałam jako pierwsze na badaniu usg. Jutro mam jeszcze raz przyjechać i będzie mi zakładała pessar. A co za tym idzie mam się bardzo oszczędzać, spacery to jedynie do warzywniaka i spowrotem, dużo leżeć, ogólnie tv i kanapa mnie czeka. A ja na kijki się zapisałam w biegu niepodległości kurde [emoji51] no nic.. trzeba będzie zrezygnować z aktywności, co u mnie będzie wyzwaniem... No ale najważniejsze, że z maluchem wszystko dobrze. Wagi mi nawet nie podała dziś, skupiła się bardziej na tej szyjce mojej nieszczęsnej [emoji30]

Mizerna ta Pani szyjka... To usłyszałam jako pierwsze na badaniu usg. Jutro mam jeszcze raz przyjechać i będzie mi zakładała pessar. A co za tym idzie mam się bardzo oszczędzać, spacery to jedynie do warzywniaka i spowrotem, dużo leżeć, ogólnie tv i kanapa mnie czeka. A ja na kijki się zapisałam w biegu niepodległości kurde [emoji51] no nic.. trzeba będzie zrezygnować z aktywności, co u mnie będzie wyzwaniem... No ale najważniejsze, że z maluchem wszystko dobrze. Wagi mi nawet nie podała dziś, skupiła się bardziej na tej szyjce mojej nieszczęsnej [emoji30]
Ło masz... no to odpoczywaj kochana... czego się nie zrobi dla dzidzi :) ja na początku ze względu na torbiele też miałam odpoczywać... i było bardzo ciężko.

Ciul , wróciłam od lekarza , nie dość że pozchizowana tą waga to na domiar złego jakieś plamenie się przytaszczyło. Zaraz dzwoniłam do lekarza mówił że to pewnie oo badaniu, kazał wziąć luteinę i w razie w jechać na IP on dzisiaj ma wieczorem dyżur. Także @agatgagat leżymy dzisiaj razem.

Ciul , wróciłam od lekarza , nie dość że pozchizowana tą waga to na domiar złego jakieś plamenie się przytaszczyło. Zaraz dzwoniłam do lekarza mówił że to pewnie oo badaniu, kazał wziąć luteinę i w razie w jechać na IP on dzisiaj ma wieczorem dyżur. Także @agatgagat leżymy dzisiaj razem.
Odpoczywaj kochana, jak masz to weź jeszcze magnez jeśli nie bierzesz regularnie i odpoczywaj.... trzeba poleżeć też czasami :)

reklama
Do góry