reklama
reqiem
Fanka BB :)
Na raz [emoji50] [emoji16]WoW! Jeszcze nigdy nie widziałam takiej rakiety do aplikacji czegokolwiekale to tylko na raz masz tak czy na dłuższy okres czasu będziesz to aplikować?
Na raz [emoji50] [emoji16]
No to całe szczęście ale kurde ja to bym musiała chyba instrukcje mieć do tego
reqiem
Ja jeszcze nie czytałam , trochę się boje ze na końcu te prążki są, mam nadzieję że tak głęboko nie trzeba tego wkładać [emoji50][emoji23]No to całe szczęście ale kurde ja to bym musiała chyba instrukcje mieć do tego [emoji14] hehe
Ja jeszcze nie czytałam , trochę się boje ze na końcu te prążki są, mam nadzieję że tak głęboko nie trzeba tego wkładać [emoji50][emoji23]
Może tylko tak ciekawie to zrobili
Takie cudo [emoji85][emoji85][emoji85]Zobacz załącznik 908126
Hahaha
Zajebista fota.
Nawet piesek zdziwiony[emoji3][emoji3][emoji3]
Sliczny!
WoW! Jeszcze nigdy nie widziałam takiej rakiety do aplikacji czegokolwiekale to tylko na raz masz tak czy na dłuższy okres czasu będziesz to aplikować?
P.S Nawet piesio zdziwiony hihi![]()
Haha rakieta to odpowiednie slowo[emoji3]
Tez chyba kiedys dostalam taki krem z aplikatorem dopochwowo. Dzialal ok.
reqiem
Mój to skwitował że fajnie dostaje zabawki od doktorka [emoji23]My kobiety musimy niestety się poświęcać w wielu sprawach jak i wiele znosić dla dobra ogółu ale pomyślcie jakby nasi mężczyźni coś takiego dostali to dopiero by był płaczhaha
Już zaaplikowałam , w sumie spoko, to taka strzykawa jest haha. Ale nic nie czuć, a przynajmniej wiadomo że ten krem zadziała gdzieś od wewnątrz.
reklama
Mój to skwitował że fajnie dostaje zabawki od doktorka [emoji23]
Już zaaplikowałam , w sumie spoko, to taka strzykawa jest haha. Ale nic nie czuć, a przynajmniej wiadomo że ten krem zadziała gdzieś od wewnątrz.
Ciekawa jestem czy chciałby dostawać podobne zabawki od swojego doktorka
Podziel się: