reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
WoW! Jeszcze nigdy nie widziałam takiej rakiety do aplikacji czegokolwiek :D ale to tylko na raz masz tak czy na dłuższy okres czasu będziesz to aplikować?

P.S Nawet piesio zdziwiony hihi ;)

reklama
My kobiety musimy niestety się poświęcać w wielu sprawach jak i wiele znosić dla dobra ogółu ale pomyślcie jakby nasi mężczyźni coś takiego dostali to dopiero by był płacz :D haha

My kobiety musimy niestety się poświęcać w wielu sprawach jak i wiele znosić dla dobra ogółu ale pomyślcie jakby nasi mężczyźni coś takiego dostali to dopiero by był płacz :D haha
Mój to skwitował że fajnie dostaje zabawki od doktorka [emoji23]
Już zaaplikowałam , w sumie spoko, to taka strzykawa jest haha. Ale nic nie czuć, a przynajmniej wiadomo że ten krem zadziała gdzieś od wewnątrz.

reklama
Mój to skwitował że fajnie dostaje zabawki od doktorka [emoji23]
Już zaaplikowałam , w sumie spoko, to taka strzykawa jest haha. Ale nic nie czuć, a przynajmniej wiadomo że ten krem zadziała gdzieś od wewnątrz.

Ciekawa jestem czy chciałby dostawać podobne zabawki od swojego doktorka ;) ale znam odpowiedź z góry hihi No widzisz! wszystko poszło szybko i sprawnie oby tylko nie wyciekło bo to nie przyjemne, leżysz? ;)

Do góry