reklama
reqiem
Fanka BB :)
Na raz [emoji50] [emoji16]WoW! Jeszcze nigdy nie widziałam takiej rakiety do aplikacji czegokolwiek ale to tylko na raz masz tak czy na dłuższy okres czasu będziesz to aplikować?
Na raz [emoji50] [emoji16]
No to całe szczęście ale kurde ja to bym musiała chyba instrukcje mieć do tego hehe
reqiem
Ja jeszcze nie czytałam , trochę się boje ze na końcu te prążki są, mam nadzieję że tak głęboko nie trzeba tego wkładać [emoji50][emoji23]No to całe szczęście ale kurde ja to bym musiała chyba instrukcje mieć do tego [emoji14] hehe
Ja jeszcze nie czytałam , trochę się boje ze na końcu te prążki są, mam nadzieję że tak głęboko nie trzeba tego wkładać [emoji50][emoji23]
Może tylko tak ciekawie to zrobili a tak na prawdę nic nie poczujesz. Niestety czasem musimy robić rzeczy mniej przyjemne dla nas ale pomocne.
Takie cudo [emoji85][emoji85][emoji85]Zobacz załącznik 908126
Hahaha
Zajebista fota.
Nawet piesek zdziwiony[emoji3][emoji3][emoji3]
Sliczny!
WoW! Jeszcze nigdy nie widziałam takiej rakiety do aplikacji czegokolwiek ale to tylko na raz masz tak czy na dłuższy okres czasu będziesz to aplikować?
P.S Nawet piesio zdziwiony hihi
Haha rakieta to odpowiednie slowo[emoji3]
Tez chyba kiedys dostalam taki krem z aplikatorem dopochwowo. Dzialal ok.
reqiem
Mój to skwitował że fajnie dostaje zabawki od doktorka [emoji23]My kobiety musimy niestety się poświęcać w wielu sprawach jak i wiele znosić dla dobra ogółu ale pomyślcie jakby nasi mężczyźni coś takiego dostali to dopiero by był płacz haha
Już zaaplikowałam , w sumie spoko, to taka strzykawa jest haha. Ale nic nie czuć, a przynajmniej wiadomo że ten krem zadziała gdzieś od wewnątrz.
reklama
Mój to skwitował że fajnie dostaje zabawki od doktorka [emoji23]
Już zaaplikowałam , w sumie spoko, to taka strzykawa jest haha. Ale nic nie czuć, a przynajmniej wiadomo że ten krem zadziała gdzieś od wewnątrz.
Ciekawa jestem czy chciałby dostawać podobne zabawki od swojego doktorka ale znam odpowiedź z góry hihi No widzisz! wszystko poszło szybko i sprawnie oby tylko nie wyciekło bo to nie przyjemne, leżysz?
Podziel się: