reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
W Łodzi. Placówkę i lekarza poleciła mi endokrynolog. Lekarz trochę zakręcony ale w pozytywnym znaczeniu. Wizyta trwa tyle ile trzeba. Jestem zadowolona
A w jakim mieście ?
Jesteś zadowolona z lekarza i całej placówki ?
Ja również mogę polecić Gamete w Łodzi[emoji106]
Podchodzilam tam do iui i in vitro.

reklama
Ciul , wróciłam od lekarza , nie dość że pozchizowana tą waga to na domiar złego jakieś plamenie się przytaszczyło. Zaraz dzwoniłam do lekarza mówił że to pewnie oo badaniu, kazał wziąć luteinę i w razie w jechać na IP on dzisiaj ma wieczorem dyżur. Także @agatgagat leżymy dzisiaj razem.
Ja ostatnio też delikatne plamienie miałam po poprzedniej wizycie, ale następnego dnia już czysto, więc pewnie Tobie też naruszył lekarz coś podczas badania. Ale w razie czego, jak nie będzie zanikalo to dla świętego spokoju leć na IP, zwłaszcza że Twój lekarz ma dyżur. Jakiś felerny ten dzień dziś... A mnie jeszcze czekają urodziny u teściowej wieczorem [emoji51]

Odpoczywaj kochana, jak masz to weź jeszcze magnez jeśli nie bierzesz regularnie i odpoczywaj.... trzeba poleżeć też czasami :)
Też mi dzisiaj przepisał i mam brac. Kurde dzisiaj to dostałam tyle leków co przez całą ciążę nie miałam tyle. Jeszcze lekki grzybek się wdał i jakoś kosmiczny aplikator mam na wieczór [emoji23]

Ja ostatnio też delikatne plamienie miałam po poprzedniej wizycie, ale następnego dnia już czysto, więc pewnie Tobie też naruszył lekarz coś podczas badania. Ale w razie czego, jak nie będzie zanikalo to dla świętego spokoju leć na IP, zwłaszcza że Twój lekarz ma dyżur. Jakiś felerny ten dzień dziś... A mnie jeszcze czekają urodziny u teściowej wieczorem [emoji51]
Te urodziny teściowej to chyba najgorsze ;)

Oszczędzajcie się kobietki <3

Ja po spacerku i od razu lepiej działam :) Przewiało mi łepetyne i myśli inaczej krążą, już się tak nie stresuję co ma być to będzie. Natury się nie przeskoczy więc biorę co daje ;) Cieszę się że są tu kobietki którym iui pomogła to daje nadzieje :)

Pamiętam jak mi gin przepisał piguły dopochwowe na problemy z pęcherzem no to dopiero miałam wnerwa. Nie cierpię tych globulek, wypływają i wszystko w koło brudzą a przy tym wchodzą jak po tarce brrr... nie przyjemne strasznie. A w aplikatorze to chyba o wiele wygodniej i nie będzie takich nieprzyjemności jak przy pigułach ;)

reklama
Takie cudo [emoji85][emoji85][emoji85]
IMG_20181016_152653.jpg

Załączniki

• IMG_20181016_152653.jpg
    IMG_20181016_152653.jpg
    50,5 KB · Wyświetleń: 258
Do góry