reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Nic się nie martw snem. Sny powinno się interpretować na odwrót. Nawet 3 lata temu jak dowiedzialam się ze bratowa jest w drugiej ciąży śniło mi się że będzie miała dziewczynkę a urodziła drugiego chłopca.
Powiem ze jak się staraliśmy i nie udawało się i były kolejne negatywne testy to tez miałam takie załamanie nic mi się nie chciało ciągle spałabym i tak mi ciężko było jakbym miała z 60 lat. Potem skupiłam się na diecie miałam cel schudnąć 14 kg i udało mi się:-) :)
Wiec głowa do góry i nie załamuj się snem. Mój mąż miał tyle glupić snów ze gdyby miały się spełnić to chyba byśmy juz razem nie byli.
No i często to co się sni to przez naszą podświadomość. Jak za dużo o czymś myślimy to potem nam psikusy sny robia.

Tylko ze ja czasem mam prorocze sny. I takie uczucie jakbym już coś takiego przeżyła i była w danej sytuacji. Dlatego to tak mnie wystraszyło

reklama
Tylko ze ja czasem mam prorocze sny. I takie uczucie jakbym już coś takiego przeżyła i była w danej sytuacji. Dlatego to tak mnie wystraszyło

Mi się śniła moja nieżyjąca babcia i ze siedziałam z nią u niej w domu przy stole. Tak się bałam co to mogło znaczyć. Bałam się ze chce mnie zabrać na drugą stronę. Ale po kilku dniach okazało się ze jestem w ciazy:)
Zobaczysz to nie będzie nic złego z twoim snem.

Zobacz kochana co znalazłam w senniku:
"Kiedy sam we śnie jesteś staruszką lub staruszkiem, to znak, że odświeżysz swe poglądy, odmienisz je i odnowisz."
"Jeśli śnisz, że czujesz się stary, jest to znak, że czeka Cię honor i godność. Może to być jednak dla Ciebie zachęta, byś poszukiwał mądrości i starał się nabrać dystansu do wszystkiego."
Głowa do gory:-) :)

@Artemida90 podczas snu umysł się oczyszcza łączą się różne myśli z całego dnia często bezsensownie, często są odzwierciedleniem naszej psychiki a nie świata, wychodzą w nich lęki, każdy z nas boi się czy się uda, czy sił wystarczy, czy kiedyś będzie mamą... uwierz jeśli walczysz masz szanse na wygraną główka do góry... niech Ci słoneczko świeci! Ja wierze w Twój mały skarb pod sercem - po prostu musisz być cierpliwa!

reklama
Hej dziewczyny☺
Dawno mnie tu nie było, ale czytam Was codziennie na bieżąco.
Piszecie o cierpliwości ze na samym końcu jest nagroda, ale ja ostatnio nie daje rady już walczyć co się podniose to znowu upadam. To w wszystko jest powodem otoczenia w około mnie, dlatego że w sobote na imprezie u znajomej dowiedziałam się że jest w ciąży. Minelo 4 dni i znowu informacja że kolejna znajoma jest w ciąży...Boli strasznie to wszystko...
Musialam się wygadać tutaj myślę że wy wiecie o co chodzi...

Do góry