reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Może i tak :p po prostu to czekanie jest okropne, niby nie chcesz się nakrecać i wsluchiwac w każdy sygnał organizmu ale podświadomie to w glowie siedzi ;)

Nic się nie denerwuj wszystko będzie dobrze, a najważniejsze że masz plan i tego trzeba się trzymać [emoji16]
trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!
[emoji1320][emoji1320][emoji1320][emoji1320][emoji1320]

reklama
A jak u Ciebie? Jak samopoczucie? Mam nadzieję że już lepiej.. :)

Tak dzięki. Zajęłam się robotą, sportem, czytaniem[emoji3]
Jakos dotrwam do wizyty.
Mam nadzieję, że okaże się, że to bardzo wczesna i mało zaawansowana postać i że będzie można próbować dalej zachodzić w ciążę tylko przy suplementacji odpowiedniej. no ale zobaczymy co będzie dalej. Na pewno się nie zamierzam poddawać [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
także dzięki bardzo i miłego wieczorku[emoji172][emoji172][emoji172][emoji172]

Hej dziewczyny :)

Mam pytanie odnośnie diety albo wspomagania jedzeniem ;)

Czytałam o papce z banana, avocado i nasion chia- jadlyscie caly czas czy tylko przed iui?
Ananas wiem, ze dwa dni przed i po iui. :)

Od wczoraj zaczęłam brać Aromek i w przyszłym tyg iui.

Chwytam sie wszystkiego, zaszkodzić nie zaszkodzi a moze chociaz troche pomoze :)

Z gory dziekuje :)

Jakos dotrwam do wizyty.
Mam nadzieję, że okaże się, że to bardzo wczesna i mało zaawansowana postać i że będzie można próbować dalej zachodzić w ciążę tylko przy suplementacji odpowiedniej. no ale zobaczymy co będzie dalej. Na pewno się nie zamierzam poddawać [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Super podejście:-D przy tak dobrym nastawieniu na pewno będzie dobrze , trzymam kciuki za szyyyybki powrót do starań:):):):tak:

Jakos dotrwam do wizyty.
Oczywiście że nie ma się co poddawać! Biologia jest nieprzewidywalna :)

Hej dziewczyny :)

Mam pytanie odnośnie diety albo wspomagania jedzeniem ;)

Czytałam o papce z banana, avocado i nasion chia- jadlyscie caly czas czy tylko przed iui?
Ananas wiem, ze dwa dni przed i po iui. :)

Od wczoraj zaczęłam brać Aromek i w przyszłym tyg iui.

Chwytam sie wszystkiego, zaszkodzić nie zaszkodzi a moze chociaz troche pomoze :)

Z gory dziekuje :)
Ja jeszcze słyszałam że dobre ma endo sa migdały, morele suszone A najprzyjemniejsze dla mnie czerwone winko:)

Hej dziewczyny miałam dzisiaj chyba najgorszy sen w życiu i boje się jak cholera....

Zaczęło się od tego ze śniła mi się łazienka, w tej łazience starsza osoba w podomce i babcinej piżamie. W rece trzymała test ciążowy.
Spojrzała w lustro... to byłam ja [emoji33][emoji33][emoji33]

I to straszne przeczucie ze tak będzie. Ostatnio czuje się bardzo zmeczona, zmeczona życiem praca i czuje się staro. Nie mam już ochoty na nic a prace domowe sprawiają mi dużo trudu. Spałabym wiecznie a i tak wstaje niewyspana...

Tak bardzo się boje ze już jestem za stara na dziecko bo już nie mam sił na zajęcie się sobą a co dopiero malutkim dzieckiem.

reklama
Hej dziewczyny miałam dzisiaj chyba najgorszy sen w życiu i boje się jak cholera....

Zaczęło się od tego ze śniła mi się łazienka, w tej łazience starsza osoba w podomce i babcinej piżamie. W rece trzymała test ciążowy.
Spojrzała w lustro... to byłam ja [emoji33][emoji33][emoji33]

I to straszne przeczucie ze tak będzie. Ostatnio czuje się bardzo zmeczona, zmeczona życiem praca i czuje się staro. Nie mam już ochoty na nic a prace domowe sprawiają mi dużo trudu. Spałabym wiecznie a i tak wstaje niewyspana...

Tak bardzo się boje ze już jestem za stara na dziecko bo już nie mam sił na zajęcie się sobą a co dopiero malutkim dzieckiem.

Nic się nie martw snem. Sny powinno się interpretować na odwrót. Nawet 3 lata temu jak dowiedzialam się ze bratowa jest w drugiej ciąży śniło mi się że będzie miała dziewczynkę a urodziła drugiego chłopca.
Powiem ze jak się staraliśmy i nie udawało się i były kolejne negatywne testy to tez miałam takie załamanie nic mi się nie chciało ciągle spałabym i tak mi ciężko było jakbym miała z 60 lat. Potem skupiłam się na diecie miałam cel schudnąć 14 kg i udało mi się:-) :)
Wiec głowa do góry i nie załamuj się snem. Mój mąż miał tyle glupić snów ze gdyby miały się spełnić to chyba byśmy juz razem nie byli.
No i często to co się sni to przez naszą podświadomość. Jak za dużo o czymś myślimy to potem nam psikusy sny robia.

Do góry