reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Może i tak :p po prostu to czekanie jest okropne, niby nie chcesz się nakrecać i wsluchiwac w każdy sygnał organizmu ale podświadomie to w glowie siedzi ;)

Nic się nie denerwuj wszystko będzie dobrze, a najważniejsze że masz plan i tego trzeba się trzymać [emoji16]
trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!
[emoji1320][emoji1320][emoji1320][emoji1320][emoji1320]

reklama
A jak u Ciebie? Jak samopoczucie? Mam nadzieję że już lepiej.. :)

Tak dzięki. Zajęłam się robotą, sportem, czytaniem[emoji3]
Jakos dotrwam do wizyty.
Mam nadzieję, że okaże się, że to bardzo wczesna i mało zaawansowana postać i że będzie można próbować dalej zachodzić w ciążę tylko przy suplementacji odpowiedniej. no ale zobaczymy co będzie dalej. Na pewno się nie zamierzam poddawać [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
także dzięki bardzo i miłego wieczorku[emoji172][emoji172][emoji172][emoji172]

Hej dziewczyny :)

Mam pytanie odnośnie diety albo wspomagania jedzeniem ;)

Czytałam o papce z banana, avocado i nasion chia- jadlyscie caly czas czy tylko przed iui?
Ananas wiem, ze dwa dni przed i po iui. :)

Od wczoraj zaczęłam brać Aromek i w przyszłym tyg iui.

Chwytam sie wszystkiego, zaszkodzić nie zaszkodzi a moze chociaz troche pomoze :)

Z gory dziekuje :)

Jakos dotrwam do wizyty.
Mam nadzieję, że okaże się, że to bardzo wczesna i mało zaawansowana postać i że będzie można próbować dalej zachodzić w ciążę tylko przy suplementacji odpowiedniej. no ale zobaczymy co będzie dalej. Na pewno się nie zamierzam poddawać [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Super podejście:-D przy tak dobrym nastawieniu na pewno będzie dobrze , trzymam kciuki za szyyyybki powrót do starań:):):):tak:

Jakos dotrwam do wizyty.
Oczywiście że nie ma się co poddawać! Biologia jest nieprzewidywalna :)

Hej dziewczyny :)

Mam pytanie odnośnie diety albo wspomagania jedzeniem ;)

Czytałam o papce z banana, avocado i nasion chia- jadlyscie caly czas czy tylko przed iui?
Ananas wiem, ze dwa dni przed i po iui. :)

Od wczoraj zaczęłam brać Aromek i w przyszłym tyg iui.

Chwytam sie wszystkiego, zaszkodzić nie zaszkodzi a moze chociaz troche pomoze :)

Z gory dziekuje :)
Ja jeszcze słyszałam że dobre ma endo sa migdały, morele suszone A najprzyjemniejsze dla mnie czerwone winko:)

Hej dziewczyny miałam dzisiaj chyba najgorszy sen w życiu i boje się jak cholera....

Zaczęło się od tego ze śniła mi się łazienka, w tej łazience starsza osoba w podomce i babcinej piżamie. W rece trzymała test ciążowy.
Spojrzała w lustro... to byłam ja [emoji33][emoji33][emoji33]

I to straszne przeczucie ze tak będzie. Ostatnio czuje się bardzo zmeczona, zmeczona życiem praca i czuje się staro. Nie mam już ochoty na nic a prace domowe sprawiają mi dużo trudu. Spałabym wiecznie a i tak wstaje niewyspana...

Tak bardzo się boje ze już jestem za stara na dziecko bo już nie mam sił na zajęcie się sobą a co dopiero malutkim dzieckiem.

reklama
Hej dziewczyny miałam dzisiaj chyba najgorszy sen w życiu i boje się jak cholera....

Zaczęło się od tego ze śniła mi się łazienka, w tej łazience starsza osoba w podomce i babcinej piżamie. W rece trzymała test ciążowy.
Spojrzała w lustro... to byłam ja [emoji33][emoji33][emoji33]

I to straszne przeczucie ze tak będzie. Ostatnio czuje się bardzo zmeczona, zmeczona życiem praca i czuje się staro. Nie mam już ochoty na nic a prace domowe sprawiają mi dużo trudu. Spałabym wiecznie a i tak wstaje niewyspana...

Tak bardzo się boje ze już jestem za stara na dziecko bo już nie mam sił na zajęcie się sobą a co dopiero malutkim dzieckiem.

Nic się nie martw snem. Sny powinno się interpretować na odwrót. Nawet 3 lata temu jak dowiedzialam się ze bratowa jest w drugiej ciąży śniło mi się że będzie miała dziewczynkę a urodziła drugiego chłopca.
Powiem ze jak się staraliśmy i nie udawało się i były kolejne negatywne testy to tez miałam takie załamanie nic mi się nie chciało ciągle spałabym i tak mi ciężko było jakbym miała z 60 lat. Potem skupiłam się na diecie miałam cel schudnąć 14 kg i udało mi się:-) :)
Wiec głowa do góry i nie załamuj się snem. Mój mąż miał tyle glupić snów ze gdyby miały się spełnić to chyba byśmy juz razem nie byli.
No i często to co się sni to przez naszą podświadomość. Jak za dużo o czymś myślimy to potem nam psikusy sny robia.

Do góry