reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Nic się nie martw snem. Sny powinno się interpretować na odwrót. Nawet 3 lata temu jak dowiedzialam się ze bratowa jest w drugiej ciąży śniło mi się że będzie miała dziewczynkę a urodziła drugiego chłopca.
Powiem ze jak się staraliśmy i nie udawało się i były kolejne negatywne testy to tez miałam takie załamanie nic mi się nie chciało ciągle spałabym i tak mi ciężko było jakbym miała z 60 lat. Potem skupiłam się na diecie miałam cel schudnąć 14 kg i udało mi się:-) :)
Wiec głowa do góry i nie załamuj się snem. Mój mąż miał tyle glupić snów ze gdyby miały się spełnić to chyba byśmy juz razem nie byli.
No i często to co się sni to przez naszą podświadomość. Jak za dużo o czymś myślimy to potem nam psikusy sny robia.

Tylko ze ja czasem mam prorocze sny. I takie uczucie jakbym już coś takiego przeżyła i była w danej sytuacji. Dlatego to tak mnie wystraszyło

reklama
Tylko ze ja czasem mam prorocze sny. I takie uczucie jakbym już coś takiego przeżyła i była w danej sytuacji. Dlatego to tak mnie wystraszyło

Mi się śniła moja nieżyjąca babcia i ze siedziałam z nią u niej w domu przy stole. Tak się bałam co to mogło znaczyć. Bałam się ze chce mnie zabrać na drugą stronę. Ale po kilku dniach okazało się ze jestem w ciazy:)
Zobaczysz to nie będzie nic złego z twoim snem.

Zobacz kochana co znalazłam w senniku:
"Kiedy sam we śnie jesteś staruszką lub staruszkiem, to znak, że odświeżysz swe poglądy, odmienisz je i odnowisz."
"Jeśli śnisz, że czujesz się stary, jest to znak, że czeka Cię honor i godność. Może to być jednak dla Ciebie zachęta, byś poszukiwał mądrości i starał się nabrać dystansu do wszystkiego."
Głowa do gory:-) :)

@Artemida90 podczas snu umysł się oczyszcza łączą się różne myśli z całego dnia często bezsensownie, często są odzwierciedleniem naszej psychiki a nie świata, wychodzą w nich lęki, każdy z nas boi się czy się uda, czy sił wystarczy, czy kiedyś będzie mamą... uwierz jeśli walczysz masz szanse na wygraną główka do góry... niech Ci słoneczko świeci! Ja wierze w Twój mały skarb pod sercem - po prostu musisz być cierpliwa!

reklama
Hej dziewczyny☺
Dawno mnie tu nie było, ale czytam Was codziennie na bieżąco.
Piszecie o cierpliwości ze na samym końcu jest nagroda, ale ja ostatnio nie daje rady już walczyć co się podniose to znowu upadam. To w wszystko jest powodem otoczenia w około mnie, dlatego że w sobote na imprezie u znajomej dowiedziałam się że jest w ciąży. Minelo 4 dni i znowu informacja że kolejna znajoma jest w ciąży...Boli strasznie to wszystko...
Musialam się wygadać tutaj myślę że wy wiecie o co chodzi...

Do góry