redferrari
Fanka BB :)
Miłego dnia dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ło a Ty awansowałaś na członka załogi moderatora kochana - nie pogadaZleeeci, kochana juz jest wrzesień, a jak jest leczenie to szybko zleci. Organizm sie pięknie przygotuje na przyjecie kropka i bedzie w sierpniu za rok różowa pupka! [emoji16]
Sama jestem właśnie w szoku [emoji16][emoji16]ło a Ty awansowałaś na członka załogi moderatora kochana - nie pogada
jak to? myślałam, że ucieszysz się z awansuSama jestem właśnie w szoku [emoji16][emoji16]
Nie no fajnie, ale jeszcze nie wiem z czym to się je [emoji16] zajmuje się wątkiem zamkniętym na styczniówkach [emoji4]jak to? myślałam, że ucieszysz się z awansu [emoji14]
a serio to jak dostąpilaś tego zaszczytu?
cyce w ciąży też bolą - trudno z nich wróżyć ;PReqiem gratulacje awansu ja planuje testować 7 września o ile wcześniej @ nie przyjdzie, więc proszę wpisz mnie w kalendarz ale już mnie bardzo piersi bolą A zawsze kiedy tak jest to @ wcześniej czy później przylazi wstrętna..
Może i tak po prostu to czekanie jest okropne, niby nie chcesz się nakrecać i wsluchiwac w każdy sygnał organizmu ale podświadomie to w glowie siedzicyce w ciąży też bolą - trudno z nich wróżyć ;P