reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja to w ogole nie czuje tego upału, jestem jakas dziwaczna [emoji23] wczoraj wieczorem byliśmy na spacerku to z małża kapało, pies ledwo dyszał, a ja zastanawiałam się nad przyodzianiem się w jakiś sweterek [emoji23] w domu na szczescie mam przyjemnie chłodno (chociaż M. twierdzi, że duchota) w pracy klima. Takze ja znosze wyjątkowo dobrze. Trzymajcie dziewczyny dzisiaj za mnie kciuki bo o 12 mam wizyte i umieram ze strachu!
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] czekamy na wieści ;*

reklama
O wywołano mnie [emoji5]

U mnie po wtorkowej wizycie na razie cisza prcherzyki malutkie (w tym cyklu mniejsze dawki dajemy) następna wizyta monitoringu w piątek. Pewnie znowu jajniki czekają na moja doktor która jest na urlopie eh.
Dziś 10dc mniej więcej

o to jeden łobuziaczek... mój skarbuś też niechętnie współpracuje przy usg - w nosie ma nas i bawi się w najlepsze - już nie mogę się doczekać soboty jak go zobaczę :D

Czesc kobitki! Moge do was dolaczyc? Sledze ten watek od jakiegos czasu i gratulacje dla wszystkim dziewczynom ktorym sie udalo zaciazyc.. i powodzenia dla tych ktore ciagle sie staraja!
Ja wlasnie dzis rano mialam 3 iui i jakos tym razem mielismy najnizsze wyniki (tylko jedno jajo i to az 25mm! Nigdy nie mialam az takiego duzego) I 5.2 mil spermiakow. W poprzednich 2 wyniki bylo DUZO lepsze w kazdym razie zaczynamy kolejne najdluzsze 2 tygodnie ;)

Czesc kobitki! Moge do was dolaczyc? Sledze ten watek od jakiegos czasu i gratulacje dla wszystkim dziewczynom ktorym sie udalo zaciazyc.. i powodzenia dla tych ktore ciagle sie staraja!
Ja wlasnie dzis rano mialam 3 iui i jakos tym razem mielismy najnizsze wyniki (tylko jedno jajo i to az 25mm! Nigdy nie mialam az takiego duzego) I 5.2 mil spermiakow. W poprzednich 2 wyniki bylo DUZO lepsze w kazdym razie zaczynamy kolejne najdluzsze 2 tygodnie ;)
Rozgość się kochana witamy Cię i będziemy z Tobą czekać na wynik :) kcikasy za maluszka!

reklama
Hej, jest tu sporo dziewczyn po i w trakcie ciąż z IUI. Nawet mamy naszą rodzynkę z ciążą bliźniczą [emoji4] Generalnie nie znechecaj sie po pierwszej nieudanej. Jezeli hormony, drozność i nasienie w normie to najwazniejsze do IUI jest. A miałaś juz monitoringi cykli? Jak Twoje jajeczka? Rosna, pekaja? Ja jeszcze badałam genetyke i immunologie, ale ja walczyłam 5lat, wiec juz lekka desperacja [emoji16] nawet jak wyniko macie w normie to polecam suplementacje witaminkami. Nie jakies konskie dawki, ale dla podrasowania. Dla męża jakis androvit albo korzeń maca, albo to i to jak bedzie chetny, a Ty sama mozesz jesc koenzym q10 na podrasowanie jajeczek i witaminki B6, czysta C i D [emoji4] a gdzie sie leczysz?
Monitoringu w sumie nie miałam,tyle tylko co przy okazji gin sprawdzał podczas wizyty czy wogole byla owulacja. Miał sprawdzać po wakacjach, ale stwierdził że lepiej od razu zacząć z inseminacja. Tylko zastanawiałam się czy lepiej jeszcze próbować samemu czy jednak zdecydować się na to . Mąż bierze androvit wlasnie ,ja tez jakies witaminki I kwas foliowy. Chodzę gin. Dr. Wojciechowskiego W łodzi [emoji846]

Do góry