redferrari
Fanka BB :)
Dziś kolejny dzień skwaru... jak się czujecie dziewczynki? życzę miłego dnia, oby nas upał nie zamęczył
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to w ogole nie czuje tego upału, jestem jakas dziwaczna [emoji23] wczoraj wieczorem byliśmy na spacerku to z małża kapało, pies ledwo dyszał, a ja zastanawiałam się nad przyodzianiem się w jakiś sweterek [emoji23] w domu na szczescie mam przyjemnie chłodno (chociaż M. twierdzi, że duchota) w pracy klima. Takze ja znosze wyjątkowo dobrze. Trzymajcie dziewczyny dzisiaj za mnie kciuki bo o 12 mam wizyte i umieram ze strachu!Dziś kolejny dzień skwaru... jak się czujecie dziewczynki? życzę miłego dnia, oby nas upał nie zamęczył
Kciuki zaciśnięte -będzie dobrze kochana maluszek będzie fikałJa to w ogole nie czuje tego upału, jestem jakas dziwaczna [emoji23] wczoraj wieczorem byliśmy na spacerku to z małża kapało, pies ledwo dyszał, a ja zastanawiałam się nad przyodzianiem się w jakiś sweterek [emoji23] w domu na szczescie mam przyjemnie chłodno (chociaż M. twierdzi, że duchota) w pracy klima. Takze ja znosze wyjątkowo dobrze. Trzymajcie dziewczyny dzisiaj za mnie kciuki bo o 12 mam wizyte i umieram ze strachu!
trzymamy daj znac po wizycieJa to w ogole nie czuje tego upału, jestem jakas dziwaczna [emoji23] wczoraj wieczorem byliśmy na spacerku to z małża kapało, pies ledwo dyszał, a ja zastanawiałam się nad przyodzianiem się w jakiś sweterek [emoji23] w domu na szczescie mam przyjemnie chłodno (chociaż M. twierdzi, że duchota) w pracy klima. Takze ja znosze wyjątkowo dobrze. Trzymajcie dziewczyny dzisiaj za mnie kciuki bo o 12 mam wizyte i umieram ze strachu!
jak tam rączka po wczorajszym wkuciuCudooo!!! [emoji14]
No liczyliśmy na CiebieHeloł, powoli wracam do rzeczywistości [emoji12] coś mnie ominęło ? Przyznawac się kto zaciążył [emoji12]
A taka pamiątka została. Ale juz nie boli. Siniak zejdziejak tam rączka po wczorajszym wkuciu
Dzwoń jeszcze i pytaj czy czasami sie cos nie zwolnilo. Czasami dziewczyny odwołują bo cos tam im wypadnie.dziewczyny dodzwonilam sie do łodzi wizyta dopiero na 19 wrzesnia