reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Wydaje mi się, ze go źle zrozumiałaś i chodziło ze masz brać od 18 przez 10 dni do 28.04.
U mnie tak było ;). A później test ciążowy i albo bierzesz dalej albo odstawisz i czekasz na okres.
Na Twoim miejscu bym zadzwoniła i zapytała wprost. To normalne że jest się trochę w szoku i trudno wszystko spamiętać, a może lekarz się przejęzyczył.

reklama
Ja już na zastrzykach Gonapeptyl, siniaki mam jak nie wiem, jakiś niefart ciągle w naczynko trafiam ech...
Dietowo dla wsparcia efektów się trzymam na wadze sukces - na minusie 2 kg
Niech to wszystko pomoże niech tym razem się uda :)

@agatgagat - jakie widoki pisz tu szybciutko :)

Kwiecień - kalendarz
W tym miesiącu się uda!

19.04 @zuzik85 badania prenatalne
19.04 @HiperNova badania prenatalne
19.04 @cikulinka wizyta po skierowanie na laparoskopie
20.04 @anolianna wizyta potwierdzającą ciaze
20.04 @Artemida90 pierwszy monitoring - przed 2 iui
24. 04 @cikulinka decyzja co i jak
24.04 @Evelevel podglądaniemaluszka,
30.04 @Evelevel USG II trymestru
30.04 @redferrari wizyta kontrolna
7.05 @redferrari wizyta kontrolna

Ja już na zastrzykach Gonapeptyl, siniaki mam jak nie wiem, jakiś niefart ciągle w naczynko trafiam ech...
Dietowo dla wsparcia efektów się trzymam na wadze sukces - na minusie 2 kg
Niech to wszystko pomoże niech tym razem się uda :)

@agatgagat - jakie widoki pisz tu szybciutko :)

Kwiecień - kalendarz
W tym miesiącu się uda!

19.04 @zuzik85 badania prenatalne
19.04 @HiperNova badania prenatalne
19.04 @cikulinka wizyta po skierowanie na laparoskopie
20.04 @anolianna wizyta potwierdzającą ciaze
20.04 @Artemida90 pierwszy monitoring - przed 2 iui
24. 04 @cikulinka decyzja co i jak
24.04 @Evelevel podglądaniemaluszka,
30.04 @Evelevel USG II trymestru
30.04 @redferrari wizyta kontrolna
7.05 @redferrari wizyta kontrolna
Trzymam kciuki, żeby wszystko doprowadziło do tego na co tak każda z nas czeka.. [emoji4][emoji106]
Ja właśnie w klinice pod drzwiami czekam na swoją kolej [emoji6]

Lewy jajnik 2 pęcherzyki 16 i 15,5 mm. W czwartek jeszcze kontrola i prawdopodobnie akcja [emoji4]

Trzymam kciuki:) mój też tyle miał jak zaczynaliśmy i tylko jeden byl:oops:
Dzisiaj byłam u mojej endokrynolog i pokazałam jej wyniki pogratulowała ale i tak nie uwierzę dopóki ginekolog nie potwierdzi. Byle do piatku:blink:

Hej wiecie co śniło mi się ze jestem w trakcie laparoskopii i mam ja tylko na znieczuleniu znaczy jestem przytomna i wszystko czuje jak mi tam gmerja kurcze niech wszystko będzie dobrze i juz się uda powiem wam że już czuję się tym zmeczona a dziwne jest to ze jestem chyba już po owulacji i taki tam w środku napur czuje ze szok dziś to aż w pracy nie mogłam usiedzieć a już nie wspomnę ile razy do toalety latalam. ...ale staram się nie nakrecwc bo po co się ludzic chociaż z drugiej strony

Hej wiecie co śniło mi się ze jestem w trakcie laparoskopii i mam ja tylko na znieczuleniu znaczy jestem przytomna i wszystko czuje jak mi tam gmerja kurcze niech wszystko będzie dobrze i juz się uda powiem wam że już czuję się tym zmeczona a dziwne jest to ze jestem chyba już po owulacji i taki tam w środku napur czuje ze szok dziś to aż w pracy nie mogłam usiedzieć a już nie wspomnę ile razy do toalety latalam. ...ale staram się nie nakrecwc bo po co się ludzic chociaż z drugiej strony
Hej o ile wiem to nie ważne czy jesteś przed owulacją czy po byle byś @ nie miała podczas operacji :) Za dużo myślisz o tym dlatego Ci się to śniło. Zobaczysz wszystko będzie dobrze. Masz już wyznaczony termin laparo? To będzie Twoja pierwsza? Trzymam kciuki :)

reklama
Do góry