reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Wole nie pisać na innego lekarza u którego nie byłam. Ale w skrocie kilka osób mówiło ze tylko kasa się dla niego liczy. A przy porodzie pojawia się w ostateczności inaczej wogole się nie pojawia. Itp. Itd.

Ja zaczynam zle myslec o nim. Kontakt caly czas byl ok a teraz jak 1iui sie nie udało to zero kontaktu...

Pierwsza wizyte u Jederzejczaka w jakim dniu cyklu mialas? I czy np cos kazal tobie zbadac?

Ja zaczynam zle myslec o nim. Kontakt caly czas byl ok a teraz jak 1iui sie nie udało to zero kontaktu...

Pierwsza wizyte u Jederzejczaka w jakim dniu cyklu mialas? I czy np cos kazal tobie zbadac?

On ile dobrze pamiętam to w 9 dc. Odrazu pobrał mi wymaz na clomedie czy jakoś tak i ok 9 innych badań zlecił odrazu w ten sam dzień do szpitala mnie wysłał do laboratorium. Kosztowały te badania ale były potrzebne. Po tygodniu z wynikami i to był 16 dc miałam pęcherzyk dominujacy chyba 13mm miałam zastrzyk do zrobienia a ze nie umiałam to pierwszy mi zrobił pokazał co i jak a następny miałam już sobie zrobić sama po 2 dniach. Tak też uczyniłam. I po następnych dwóch dniach miałam kontrolę u pani doktor która go zastępowala i pęcherzyk dominujacy wzrósł do 18 mm. Wiec dostałam receptę na zastrzyk na pęknięcie. I skierowanie na następny dzień na iui. Przed iui usg czy pękają i ten dominujacy juz pękł wiec poddali mnie iui. I w taki sposób teraz czekam z niecierpliwością na wizytę juz u mojego lekarza żeby potwierdził testy i bete. Jestem naprawdę wdzięczna Panu Jędrzejczakowi ze wszystko tak szybko i sprawnie poprowadzil

On ile dobrze pamiętam to w 9 dc. Odrazu pobrał mi wymaz na clomedie czy jakoś tak i ok 9 innych badań zlecił odrazu w ten sam dzień do szpitala mnie wysłał do laboratorium. Kosztowały te badania ale były potrzebne. Po tygodniu z wynikami i to był 16 dc miałam pęcherzyk dominujacy chyba 13mm miałam zastrzyk do zrobienia a ze nie umiałam to pierwszy mi zrobił pokazał co i jak a następny miałam już sobie zrobić sama po 2 dniach. Tak też uczyniłam. I po następnych dwóch dniach miałam kontrolę u pani doktor która go zastępowala i pęcherzyk dominujacy wzrósł do 18 mm. Wiec dostałam receptę na zastrzyk na pęknięcie. I skierowanie na następny dzień na iui. Przed iui usg czy pękają i ten dominujacy juz pękł wiec poddali mnie iui. I w taki sposób teraz czekam z niecierpliwością na wizytę juz u mojego lekarza żeby potwierdził testy i bete. Jestem naprawdę wdzięczna Panu Jędrzejczakowi ze wszystko tak szybko i sprawnie poprowadzil

Bedziesz u niego prowadzic ciaze ?
Masakra jak szybko i sprawnie Wam poszlo i to z takim efektem wow
Caly czas rozmyslam czy do niego isc czy pozostac tutaj. Ile czekalas na pierwsza wizyte? Kurcze nie pamietam czy tam mozna dzwonic obojetnie o ktorej godzinie?

Ostatnia edycja:
Bedziesz u niego prowadzic ciaze ?
Masakra jak szybko i sprawnie Wam poszlo i to z takim efektem wow
Caly czas rozmyslam czy do niego isc czy pozostac tutaj. Ile czekalas na pierwsza wizyte? Kurcze nie pamietam czy tam mozna dzwonic obojetnie o ktorej godzinie?

Narazie jestem zapisana do mojego ginekologa w lesznie na potwierdzenie ciazy;) później zobaczymy bo najgorsze te dojazdy do poznania. Na pierwszą wizytę chyba 3 tygodnie:) ja zazwyczaj dzwoniłam po pracy czyli tak w okoloczach 16-17. Zawsze pielegniarka lub pielęgniarz zapisują a do wieczora tam jest

Ostatnia edycja:
Nasikałam do pojemniczka żeby zrobić test, podcieram się, a na papierze co? Krew.
I witaj 1dc.
Tak jakby mi chcial powiedziec "co ty się głupia łudzisz, oszczędzę ci kasy za test i czekania w nerwach tych 5 min"
Także zaczynamy kolejna walkę...

reklama
My z Inowrocławia jesteśmy. Tak myśleliśmy o Bydgoszczy, bo bliżej. W w Osielsku to gdzie dokładnie,bo o Eskulapie słyszałam dobre opinie? To Zdrowko jest w Niemczu,więc też blisko Osielska.
Zdrowko to cala klinika od nieplodnosci wuec pewnie wszystko fajnie i kompleksowo. W Eskulap nie na jakgdyby kliniki nieplidnisci. Powidzenia. Daj znac jak wyniki meza

Do góry