reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Wole nie pisać na innego lekarza u którego nie byłam. Ale w skrocie kilka osób mówiło ze tylko kasa się dla niego liczy. A przy porodzie pojawia się w ostateczności inaczej wogole się nie pojawia. Itp. Itd.

Ja zaczynam zle myslec o nim. Kontakt caly czas byl ok a teraz jak 1iui sie nie udało to zero kontaktu...

Pierwsza wizyte u Jederzejczaka w jakim dniu cyklu mialas? I czy np cos kazal tobie zbadac?

Ja zaczynam zle myslec o nim. Kontakt caly czas byl ok a teraz jak 1iui sie nie udało to zero kontaktu...

Pierwsza wizyte u Jederzejczaka w jakim dniu cyklu mialas? I czy np cos kazal tobie zbadac?

On ile dobrze pamiętam to w 9 dc. Odrazu pobrał mi wymaz na clomedie czy jakoś tak i ok 9 innych badań zlecił odrazu w ten sam dzień do szpitala mnie wysłał do laboratorium. Kosztowały te badania ale były potrzebne. Po tygodniu z wynikami i to był 16 dc miałam pęcherzyk dominujacy chyba 13mm miałam zastrzyk do zrobienia a ze nie umiałam to pierwszy mi zrobił pokazał co i jak a następny miałam już sobie zrobić sama po 2 dniach. Tak też uczyniłam. I po następnych dwóch dniach miałam kontrolę u pani doktor która go zastępowala i pęcherzyk dominujacy wzrósł do 18 mm. Wiec dostałam receptę na zastrzyk na pęknięcie. I skierowanie na następny dzień na iui. Przed iui usg czy pękają i ten dominujacy juz pękł wiec poddali mnie iui. I w taki sposób teraz czekam z niecierpliwością na wizytę juz u mojego lekarza żeby potwierdził testy i bete. Jestem naprawdę wdzięczna Panu Jędrzejczakowi ze wszystko tak szybko i sprawnie poprowadzil

On ile dobrze pamiętam to w 9 dc. Odrazu pobrał mi wymaz na clomedie czy jakoś tak i ok 9 innych badań zlecił odrazu w ten sam dzień do szpitala mnie wysłał do laboratorium. Kosztowały te badania ale były potrzebne. Po tygodniu z wynikami i to był 16 dc miałam pęcherzyk dominujacy chyba 13mm miałam zastrzyk do zrobienia a ze nie umiałam to pierwszy mi zrobił pokazał co i jak a następny miałam już sobie zrobić sama po 2 dniach. Tak też uczyniłam. I po następnych dwóch dniach miałam kontrolę u pani doktor która go zastępowala i pęcherzyk dominujacy wzrósł do 18 mm. Wiec dostałam receptę na zastrzyk na pęknięcie. I skierowanie na następny dzień na iui. Przed iui usg czy pękają i ten dominujacy juz pękł wiec poddali mnie iui. I w taki sposób teraz czekam z niecierpliwością na wizytę juz u mojego lekarza żeby potwierdził testy i bete. Jestem naprawdę wdzięczna Panu Jędrzejczakowi ze wszystko tak szybko i sprawnie poprowadzil

Bedziesz u niego prowadzic ciaze ?
Masakra jak szybko i sprawnie Wam poszlo i to z takim efektem wow
Caly czas rozmyslam czy do niego isc czy pozostac tutaj. Ile czekalas na pierwsza wizyte? Kurcze nie pamietam czy tam mozna dzwonic obojetnie o ktorej godzinie?

Ostatnia edycja:
Bedziesz u niego prowadzic ciaze ?
Masakra jak szybko i sprawnie Wam poszlo i to z takim efektem wow
Caly czas rozmyslam czy do niego isc czy pozostac tutaj. Ile czekalas na pierwsza wizyte? Kurcze nie pamietam czy tam mozna dzwonic obojetnie o ktorej godzinie?

Narazie jestem zapisana do mojego ginekologa w lesznie na potwierdzenie ciazy;) później zobaczymy bo najgorsze te dojazdy do poznania. Na pierwszą wizytę chyba 3 tygodnie:) ja zazwyczaj dzwoniłam po pracy czyli tak w okoloczach 16-17. Zawsze pielegniarka lub pielęgniarz zapisują a do wieczora tam jest

Ostatnia edycja:
Nasikałam do pojemniczka żeby zrobić test, podcieram się, a na papierze co? Krew.
I witaj 1dc.
Tak jakby mi chcial powiedziec "co ty się głupia łudzisz, oszczędzę ci kasy za test i czekania w nerwach tych 5 min"
Także zaczynamy kolejna walkę...

reklama
My z Inowrocławia jesteśmy. Tak myśleliśmy o Bydgoszczy, bo bliżej. W w Osielsku to gdzie dokładnie,bo o Eskulapie słyszałam dobre opinie? To Zdrowko jest w Niemczu,więc też blisko Osielska.
Zdrowko to cala klinika od nieplodnosci wuec pewnie wszystko fajnie i kompleksowo. W Eskulap nie na jakgdyby kliniki nieplidnisci. Powidzenia. Daj znac jak wyniki meza

Do góry