reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Nasikałam do pojemniczka żeby zrobić test, podcieram się, a na papierze co? Krew.
I witaj 1dc.
Tak jakby mi chcial powiedziec "co ty się głupia łudzisz, oszczędzę ci kasy za test i czekania w nerwach tych 5 min"
Także zaczynamy kolejna walkę...

Przykro mi. Ale trzymam kciuki za następna szanse.

Nasikałam do pojemniczka żeby zrobić test, podcieram się, a na papierze co? Krew.
I witaj 1dc.
Tak jakby mi chcial powiedziec "co ty się głupia łudzisz, oszczędzę ci kasy za test i czekania w nerwach tych 5 min"
Także zaczynamy kolejna walkę...

Kochana walczymy dalej... Ja teraz mam rozmyslenie czy zmienic lekarza czy co dalej robic

A więc od jutra gonapeptyl, potem wyniki i zaczynamy stymulację, kontrola i punkcja gdzieś koło 14-16 maja transfer :)
Kogo gdzie dopisać, bo się pogubiłam

Kwiecień - kalendarz
W tym miesiącu się uda!

15/16 04 @Artemida90 termin @ po iui
17.04 @agatgagat monitoring
19.04 @zuzik85 badania prenatalne
19.04 @HiperNova badania prenatalne
19.04 @cikulinka wizyta po skierowanie na laparoskopie
24. 04 @cikulinka decyzja co i jak
24.04 @Evelevel podglądanie maluszka,
30.04 @Evelevel USG II trymestru
30.04 @redferrari wizyta kontrolna
7.05 @redferrari wizyta kontrolna

Kwiecień - kalendarz
W tym miesiącu się uda!

15/16 04 @Artemida90 termin @ po iui
17.04 @agatgagat monitoring
19.04 @zuzik85 badania prenatalne
19.04 @HiperNova badania prenatalne
19.04 @cikulinka wizyta po skierowanie na laparoskopie
20.04 @anolianna wizyta potwierdzającą ciaze
24. 04 @cikulinka decyzja co i jak
24.04 @Evelevel podglądaniemaluszka,
30.04 @Evelevel USG II trymestru
30.04 @redferrari wizyta kontrolna
7.05 @redferrari wizyta kontrolna

Dopisała siebie mam nadzieje ze dobrze wyszlo:)

Dziewczyny ja po iui tym razem dobrze zniosłam. Męża nasienie się poprawiło. Jedna rzecz mnie tylko męczy. Wtedy dupaston brałam dzień po inseminacji 2x1 a teraz mam zaczac brać za14 dni co myślicie?

Dziewczyny ja po iui tym razem dobrze zniosłam. Męża nasienie się poprawiło. Jedna rzecz mnie tylko męczy. Wtedy dupaston brałam dzień po inseminacji 2x1 a teraz mam zaczac brać za14 dni co myślicie?
no to faktycznie dziwnie, duphaston ma pomóc utrzymać się ewentualnej ciąży. Jesteś pewna, że lekarz tak kazał brać?

My do lipca, do czasu ivf, próbujemy naturalnie jeszcze coś zdziałać. Czy słyszałyście jakieś historie, że ktoś zaszedł w ciąże przed terminem ivf? wymieńmy się historiami :)

reklama
Do góry