Ok, na pewno dam znaćZdrowko to cala klinika od nieplodnosci wuec pewnie wszystko fajnie i kompleksowo. W Eskulap nie na jakgdyby kliniki nieplidnisci. Powidzenia. Daj znac jak wyniki meza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok, na pewno dam znaćZdrowko to cala klinika od nieplodnosci wuec pewnie wszystko fajnie i kompleksowo. W Eskulap nie na jakgdyby kliniki nieplidnisci. Powidzenia. Daj znac jak wyniki meza
Nasikałam do pojemniczka żeby zrobić test, podcieram się, a na papierze co? Krew.
I witaj 1dc.
Tak jakby mi chcial powiedziec "co ty się głupia łudzisz, oszczędzę ci kasy za test i czekania w nerwach tych 5 min"
Także zaczynamy kolejna walkę...
Nasikałam do pojemniczka żeby zrobić test, podcieram się, a na papierze co? Krew.
I witaj 1dc.
Tak jakby mi chcial powiedziec "co ty się głupia łudzisz, oszczędzę ci kasy za test i czekania w nerwach tych 5 min"
Także zaczynamy kolejna walkę...
no to faktycznie dziwnie, duphaston ma pomóc utrzymać się ewentualnej ciąży. Jesteś pewna, że lekarz tak kazał brać?Dziewczyny ja po iui tym razem dobrze zniosłam. Męża nasienie się poprawiło. Jedna rzecz mnie tylko męczy. Wtedy dupaston brałam dzień po inseminacji 2x1 a teraz mam zaczac brać za14 dni co myślicie?