reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja właśnie podjelam decyzje... zmieniamy lekarza na P. Jędrzejczak @anolianna
Wstępnie 14.05 mam wizytę u nowego lekarza i dowiemy się co dalej.
W niby 5dc robiłam badania prolaktyna i wynik 30,6. I obecny lekarz był lekko zaskoczony że sama sobie zrobiłam badania, gdzie on kompletnie nie wspominał że mam jakieś badania zrobić i nagle pilna szybka wizyta była. Masakra

Wrocilam po 4 miesiacach brak owu mialam po letrozol i dong bardzo szybko bo juz w 9dc pecherzyk 27mm od razu zastrzyk za dwa dni byla inseminacja niestety na peknietym nie wiem kiedy mi pekl bylam zawiedziona nie no na pewno sie nie uda a tu wczoraj 2 kreski po 1,5 roku beta 140 prog 40 nie wierze dalej :(

Gratuluje:)
Mi też było ciężko uwierzyć w dwie kreski ale są. A teraz boje się ze jutro ginekolog mi powie ze to pomyłka. Tak długo na ta chwile czekałam ze strach się cieszyć. .

Ja właśnie podjelam decyzje... zmieniamy lekarza na P. Jędrzejczak @anolianna
Wstępnie 14.05 mam wizytę u nowego lekarza i dowiemy się co dalej.
W niby 5dc robiłam badania prolaktyna i wynik 30,6. I obecny lekarz był lekko zaskoczony że sama sobie zrobiłam badania, gdzie on kompletnie nie wspominał że mam jakieś badania zrobić i nagle pilna szybka wizyta była. Masakra

Super najważniejsze podjąć działania.
Mam nadzieje ze wam też pomoże i to tak szybko jak nam:)
Możesz odnieść wrażenie ze bardzo szybko odbywa się wizyta ale najważniejsze że efektywnie:D

Super najważniejsze podjąć działania.
Mam nadzieje ze wam też pomoże i to tak szybko jak nam:)
Możesz odnieść wrażenie ze bardzo szybko odbywa się wizyta ale najważniejsze że efektywnie:D

Jak dzwoniłam to mogła mnie zapisac na 30.04 ale lepiej na pierwsza wizyte przyjsc w 10a12 dc wiec dlatego 14.05.

reklama
Właśnie padła decyzja, że dziś działamy. Pęcherzyki oba jeszcze nie pęknięte, ale na tyle dorodne, że lada chwila owulacja powinna być. Jeden 23mm drugi 20mm. Nawadniam się jeszcze, żeby pęcherz był pełen podczas zabiegu. No i pozostaje czekać [emoji4] na cud [emoji6]

Do góry