reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Agatgagat ja tez mam zrobić kariotypy i mthfr ... ciekawe.

A @ się nie rozkręca... nadal jakieś dziwne skrzepy i stara krew
emoji52.png

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hmm ja to nawet nie poznałam rodzaju tych badań, które mi zleciła, powiedziała najogólniej "genetyczne", były tam 3 strony tego wszystkiego, ja tylko podpisałam zgodę, poszłam na krew i zostałam z ...rachunkiem... :laugh2: Sosenka trzymaj się. To trochę potrwa zanim organizm się oczyści, choć życzę Ci, aby stało się to jak najszybciej i tez uważam, że wizyta u ginekologa jest tu bardzo wskazana. Jeszcze wszystko przed nami :)

@Marzena87 gratulacje!!!! :) Takie sukcesy podnoszą na duchu :)

Ostatnia edycja:
Marzenka gratulacje [emoji6]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Beta 133,4 :)
Jestem dzisiaj 14 dni po inseminacji.
Juuhuuu, aż się chce inseminowac po takich wieściach [emoji16]
A u Ciebie jak było z pęcherzykiem i nasieniem przy IUI? [emoji4] na pękniętym miałaś robioną? I wspomagalas się czymś? W sensie ananasy, acarty itp. ?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Juuhuuu, aż się chce inseminowac po takich wieściach [emoji16]
A u Ciebie jak było z pęcherzykiem i nasieniem przy IUI? [emoji4] na pękniętym miałaś robioną? I wspomagalas się czymś? W sensie ananasy, acarty itp. ?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Też jestem ciekawa [emoji39]

A ten acard to do kiedy brać? Koenzym już odstawić co ?

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Też jestem ciekawa [emoji39]

A ten acard to do kiedy brać? Koenzym już odstawić co ?

Ja acard brałam do pozytywnej bety. Ważny jest w drugiej fazie cyklu na lepsze ukrwienie macicy. W trakcie @ też brałam i zauważyłam że krew zdecydowanie rzadsze była
Koenzym już bym zostawiła. Zrobił swoje do owulacji.

reklama
Do góry