reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Powodzenia!

Ja o 10 jadę na "Mój złoty strzał " Pochwa gotowa [emoji23][emoji41]

Powodzenia! Dobra passa niech i Ciebie dosięgnie :) :)
Ja już po wizycie, wszystko ładnie się odbudowało, endometrium już ładne, nawet owulację miałam już bo ciałko żółte było widać na monitoringu. Mamy starać się naturalnie po pierwszej miesiączce po zabiegu (powinna przyjść za jakieś 7-10 dni) +clo 1/2 tabletki. Po drugiej @ kolejne podejście do iui. Poza tym skierowanie na badania genetyczne dostałam, żeby sprawdzić czy poronienie miało podłoże genetyczne no i dodatkowo tsh i IgG i IgM. Także dzisiejsza wizyta kosztowała mnie razem z badaniami "jedyne" 700 pln :szok: Co zrobić... No ale wiosna idzie, a wiosną rodzi się nowe życie!!! Także życzę, aby we wszystkich nas, wiosną, to nowe życie zakiełkowało :):):)

reklama
A- nu- la! A- nu- la! Do boju !! [emoji41][emoji41][emoji41][emoji119][emoji109][emoji110]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Agatgagat ja tez mam zrobić kariotypy i mthfr ... ciekawe.

A @ się nie rozkręca... nadal jakieś dziwne skrzepy i stara krew [emoji52]

Agatgagat ja tez mam zrobić kariotypy i mthfr ... ciekawe.

A @ się nie rozkręca... nadal jakieś dziwne skrzepy i stara krew [emoji52]

Hm mnie się zawsze wydawało że poronienie nie można traktować jak @ i liczyć dni cyklu...
Chyba najpierw musi macica się oczyścić, wtedy poczekać do następnego krwawienia i to dopiero uznać jako @.
Dziewczyny ja innych wątkach "brudzą" nawet do kilku tygodni.
I ważne, żeby sprawdzić u gina czy wszystko się oczysciło, czy nie trzeba łyżeczkować.
I beta oczywiście musi spaść do zera. Wtedy dopiero tak jakby zacznie się nowy cykl.

Ja już po ... nawet nie bolało dziś ani nic ,bezboleśnie... u mnie książkowo,pęcherzyk że śladem pękania Ale za to nasienie słabo... żołnierze znowu mało ruchliwe i nawet kofeina nie pomogła,mała ilość ... eh .... Zobaczymy [emoji6]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

reklama
Marzena super! Jesteś na dobrej drodze [emoji846] ja 14 dni po miałam na poziomie 9...

Do góry