reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Oo! @zylwia! Tu jestes :) jak sie czujesz? Co u was? Kiedy ty masz.miec wyniki nifty? Bo mi czas.tak ucieka ze nie zarejestrowalam nawet w ktorym dniu mialas wizyte! Dlugo jeszcze musisz czekac?

reklama
Super wiesci :-) walczysz jak lew. Dużo tych badań trzeba zrobić do in vitro ? Bardzo droga jest ta procedura w Invicta? pytam bo coraz bardziej dojrzewam do tej decyzji.
nie jest dużo ale drogie, cena zależy od wyników więc czekamy... jak będę więcej wiedziała dam znać :)

A ja ciągle czekam....bez sensu. Chociaż u mnie chodzi raczej o wykluczenie ciąży niż o potwierdzenie. Testy sikane z soboty i niedzieli negatywne, więc chcę po prostu zakończyć ten cykl i zacząć nowy:-) A tak w ogóle Dzień Dobry Wszystkim:-) P.S. Marzenka87- kreseczka jest wybitna, chyba szykują się kolejne bliźniaki skoro beta tak ładnie przyrasta:-)

Oo! @zylwia! Tu jestes :) jak sie czujesz? Co u was? Kiedy ty masz.miec wyniki nifty? Bo mi czas.tak ucieka ze nie zarejestrowalam nawet w ktorym dniu mialas wizyte! Dlugo jeszcze musisz czekac?
Wizytę miałam 1marca.. I wtedy odrazu zrobiliśmy NIFTY.. muszę czekać od 7 do 10 dni ..a ten czas tak się slimaczy A ja się tak boje i stresuje.... :(

Dzień dobry :) Ja właśnie zaraz wchodzę na wizytę do mojej kliniki. Przypomnę, że ja to ta po 3 IUI i poronieniu czytaj zabiegu. Boję się

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :) Ja właśnie zaraz wchodzę na wizytę do mojej kliniki. Przypomnę, że ja to ta po 3 IUI i poronieniu czytaj zabiegu. Boję się

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia!

Ja o 10 jadę na "Mój złoty strzał " Pochwa gotowa [emoji23][emoji41]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

reklama
Do góry