reklama
redferrari
Fanka BB :)
nie jest dużo ale drogie, cena zależy od wyników więc czekamy... jak będę więcej wiedziała dam znaćSuper wiesci :-) walczysz jak lew. Dużo tych badań trzeba zrobić do in vitro ? Bardzo droga jest ta procedura w Invicta? pytam bo coraz bardziej dojrzewam do tej decyzji.
katharina203
Bardzo mi przykro...Mam... spada... 123,300 ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A ja ciągle czekam....bez sensu. Chociaż u mnie chodzi raczej o wykluczenie ciąży niż o potwierdzenie. Testy sikane z soboty i niedzieli negatywne, więc chcę po prostu zakończyć ten cykl i zacząć nowy:-) A tak w ogóle Dzień Dobry Wszystkim:-) P.S. Marzenka87- kreseczka jest wybitna, chyba szykują się kolejne bliźniaki skoro beta tak ładnie przyrasta:-)
Wizytę miałam 1marca.. I wtedy odrazu zrobiliśmy NIFTY.. muszę czekać od 7 do 10 dni ..a ten czas tak się slimaczy A ja się tak boje i stresuje....Oo! @zylwia! Tu jestes jak sie czujesz? Co u was? Kiedy ty masz.miec wyniki nifty? Bo mi czas.tak ucieka ze nie zarejestrowalam nawet w ktorym dniu mialas wizyte! Dlugo jeszcze musisz czekac?
jadzia715
Szkooooda.....:-(No i już są:
<0,1. No trudno, walczymy dalej:-)
" kto nie walczy ten nie niańczy "
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Powodzenia!Dzień dobry Ja właśnie zaraz wchodzę na wizytę do mojej kliniki. Przypomnę, że ja to ta po 3 IUI i poronieniu czytaj zabiegu. Boję się
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja o 10 jadę na "Mój złoty strzał " Pochwa gotowa [emoji23][emoji41]
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
reklama
reqiem
Czekamy na szczegóły [emoji16]Powodzenia!
Ja o 10 jadę na "Mój złoty strzał " Pochwa gotowa [emoji23][emoji41]
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: