reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No nic [emoji6]pozyjemy,zobaczymy ... Idę ogarnąć chatę [emoji52]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

reklama
Ale wam dziewczynki zazdroszczę tych udanych inseminacji serio ja już się wizyty w czerwcu nie mogę doczekać aż lekarz zleci mi badania . Mam nadzieję że wszystkie ciążę zakończą się szczęśliwie:-)

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie dzwonili ze są nasze wyniki badań genetycznych. W czwartek wizyta. Nawet nie wiecie jak się boję tego co tam usłyszę...

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Agatgagat ja tez mam zrobić kariotypy i mthfr ... ciekawe.

A @ się nie rozkręca... nadal jakieś dziwne skrzepy i stara krew [emoji52]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana masz jeszcze pozytywna betę więc okresu na razie nie dostaniesz jako takiego, ja przy poronieniu zaczęłam normalnie krwawić dopiero w kolejnym cyklu. Tak to miałam jakieś tam plamienia, czasami jakieś skrzepy. Myślę że za ok tydzień możesz spokojnie sprawdzić znowu poziom bety czy spadła do 0 bo to trzeba kontrolować i wtedy oczekiwać na @

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@ SOSENKA90 doczytałam!
Jeżeli lekarz ginekolog nie potwierdzi, że macica całkowicie się oczysciła, nie wolno brać leków do stymulacji!
Więc jeżeli przed piatkiem nie masz wizyty u gina, nie będziesz mieć usg to ABSOLUTNIE NIE WOLNO CI BRAĆ CLO!
To może zagrażać Twojemu zdrowiu a nawet życiu.
Rozumiem koszty badań do IUI i ich ważność, ale Twoje zdrowie jest ważniejsze niż pieniądze!

Tylko lekarz może zadecydować o kolejnej stymulacji.

Zgadzam się z Zuzik mój ginekolog zawsze po miesiaczce w 8dc sprawdzał (pomimo że nie jestem po poronieniu) czy się wszystko wyczyscilo i jak się ma macica

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

W zasadzie byłam na monitoringu w czwartek i pęcherzyk miał 17 mm.
W piątek, sobotę oddałam krew (estraiadol, LH, progesteron) i lekarz zdecydował ze w poniedziałek rano inseminacja.
Wydaje mi się ze pęcherzyk pękł w poniedziałek bo czułam lekkie bóle (ale mogłyby tez po inseminacji).
Inseminacje miałam na cyklu naturalnym.
Wcześniej ponad rok się starałam z mężem; a łącznie nie zabezpieczaliśmy się około 7 lat

reklama
W zasadzie byłam na monitoringu w czwartek i pęcherzyk miał 17 mm.
W piątek, sobotę oddałam krew (estraiadol, LH, progesteron) i lekarz zdecydował ze w poniedziałek rano inseminacja.
Wydaje mi się ze pęcherzyk pękł w poniedziałek bo czułam lekkie bóle (ale mogłyby tez po inseminacji).
Inseminacje miałam na cyklu naturalnym.
Wcześniej ponad rok się starałam z mężem; a łącznie nie zabezpieczaliśmy się około 7 lat
A mieliście jakieś źle wyniki czy przyczyną raczej nie znana?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry