reklama
jadzia715
Fanka BB :)
Ale wam dziewczynki zazdroszczę tych udanych inseminacji serio ja już się wizyty w czerwcu nie mogę doczekać aż lekarz zleci mi badania . Mam nadzieję że wszystkie ciążę zakończą się szczęśliwie:-)
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale czad!! Gratuluję i trzymam mocno kciuki za przyrost [emoji110][emoji110][emoji110]Beta 133,4
Jestem dzisiaj 14 dni po inseminacji.
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana masz jeszcze pozytywna betę więc okresu na razie nie dostaniesz jako takiego, ja przy poronieniu zaczęłam normalnie krwawić dopiero w kolejnym cyklu. Tak to miałam jakieś tam plamienia, czasami jakieś skrzepy. Myślę że za ok tydzień możesz spokojnie sprawdzić znowu poziom bety czy spadła do 0 bo to trzeba kontrolować i wtedy oczekiwać na @Agatgagat ja tez mam zrobić kariotypy i mthfr ... ciekawe.
A @ się nie rozkręca... nadal jakieś dziwne skrzepy i stara krew [emoji52]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
zuzik85
@ SOSENKA90 doczytałam!
Jeżeli lekarz ginekolog nie potwierdzi, że macica całkowicie się oczysciła, nie wolno brać leków do stymulacji!
Więc jeżeli przed piatkiem nie masz wizyty u gina, nie będziesz mieć usg to ABSOLUTNIE NIE WOLNO CI BRAĆ CLO!
To może zagrażać Twojemu zdrowiu a nawet życiu.
Rozumiem koszty badań do IUI i ich ważność, ale Twoje zdrowie jest ważniejsze niż pieniądze!
Tylko lekarz może zadecydować o kolejnej stymulacji.
Jeżeli lekarz ginekolog nie potwierdzi, że macica całkowicie się oczysciła, nie wolno brać leków do stymulacji!
Więc jeżeli przed piatkiem nie masz wizyty u gina, nie będziesz mieć usg to ABSOLUTNIE NIE WOLNO CI BRAĆ CLO!
To może zagrażać Twojemu zdrowiu a nawet życiu.
Rozumiem koszty badań do IUI i ich ważność, ale Twoje zdrowie jest ważniejsze niż pieniądze!
Tylko lekarz może zadecydować o kolejnej stymulacji.
W zasadzie byłam na monitoringu w czwartek i pęcherzyk miał 17 mm.
W piątek, sobotę oddałam krew (estraiadol, LH, progesteron) i lekarz zdecydował ze w poniedziałek rano inseminacja.
Wydaje mi się ze pęcherzyk pękł w poniedziałek bo czułam lekkie bóle (ale mogłyby tez po inseminacji).
Inseminacje miałam na cyklu naturalnym.
Wcześniej ponad rok się starałam z mężem; a łącznie nie zabezpieczaliśmy się około 7 lat
W piątek, sobotę oddałam krew (estraiadol, LH, progesteron) i lekarz zdecydował ze w poniedziałek rano inseminacja.
Wydaje mi się ze pęcherzyk pękł w poniedziałek bo czułam lekkie bóle (ale mogłyby tez po inseminacji).
Wcześniej ponad rok się starałam z mężem; a łącznie nie zabezpieczaliśmy się około 7 lat
reklama
reqiem
A mieliście jakieś źle wyniki czy przyczyną raczej nie znana?W zasadzie byłam na monitoringu w czwartek i pęcherzyk miał 17 mm.
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: