zuzik85
Fanka BB :)
Gratulacje! Macie to!Beta 133,4
Jestem dzisiaj 14 dni po inseminacji.
Koniecznie sprawdź przyrost po 48 godzinach. Powinno być blisko 400
Ale Szczęście! [emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! Macie to!Beta 133,4
Agatgagat ja tez mam zrobić kariotypy i mthfr ... ciekawe.
A @ się nie rozkręca... nadal jakieś dziwne skrzepy i stara krew
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Cudownie... Sprawcz po 48h i koniecznie zrob poziom progesteronuBeta 133,4
Juuhuuu, aż się chce inseminowac po takich wieściach [emoji16]Beta 133,4
Też jestem ciekawa [emoji39]Juuhuuu, aż się chce inseminowac po takich wieściach [emoji16]
A u Ciebie jak było z pęcherzykiem i nasieniem przy IUI? [emoji4] na pękniętym miałaś robioną? I wspomagalas się czymś? W sensie ananasy, acarty itp. ?
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Ja acard brałam do pozytywnej bety. Ważny jest w drugiej fazie cyklu na lepsze ukrwienie macicy. W trakcie @ też brałam i zauważyłam że krew zdecydowanie rzadsze byłaTeż jestem ciekawa [emoji39]
A ten acard to do kiedy brać? Koenzym już odstawić co ?
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Ja akard bralam do tydzien przed porodem...Też jestem ciekawa [emoji39]
A ten acard to do kiedy brać? Koenzym już odstawić co ?
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]