reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Agatgagat ja tez mam zrobić kariotypy i mthfr ... ciekawe.

A @ się nie rozkręca... nadal jakieś dziwne skrzepy i stara krew
emoji52.png

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hmm ja to nawet nie poznałam rodzaju tych badań, które mi zleciła, powiedziała najogólniej "genetyczne", były tam 3 strony tego wszystkiego, ja tylko podpisałam zgodę, poszłam na krew i zostałam z ...rachunkiem... :laugh2: Sosenka trzymaj się. To trochę potrwa zanim organizm się oczyści, choć życzę Ci, aby stało się to jak najszybciej i tez uważam, że wizyta u ginekologa jest tu bardzo wskazana. Jeszcze wszystko przed nami :)

@Marzena87 gratulacje!!!! :) Takie sukcesy podnoszą na duchu :)

Ostatnia edycja:
Marzenka gratulacje [emoji6]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Beta 133,4 :)
Jestem dzisiaj 14 dni po inseminacji.
Juuhuuu, aż się chce inseminowac po takich wieściach [emoji16]
A u Ciebie jak było z pęcherzykiem i nasieniem przy IUI? [emoji4] na pękniętym miałaś robioną? I wspomagalas się czymś? W sensie ananasy, acarty itp. ?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Juuhuuu, aż się chce inseminowac po takich wieściach [emoji16]
A u Ciebie jak było z pęcherzykiem i nasieniem przy IUI? [emoji4] na pękniętym miałaś robioną? I wspomagalas się czymś? W sensie ananasy, acarty itp. ?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Też jestem ciekawa [emoji39]

A ten acard to do kiedy brać? Koenzym już odstawić co ?

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Też jestem ciekawa [emoji39]

A ten acard to do kiedy brać? Koenzym już odstawić co ?

Ja acard brałam do pozytywnej bety. Ważny jest w drugiej fazie cyklu na lepsze ukrwienie macicy. W trakcie @ też brałam i zauważyłam że krew zdecydowanie rzadsze była
Koenzym już bym zostawiła. Zrobił swoje do owulacji.

reklama
Do góry