reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Jadzia tak to jest z tymi mężami... ja jakiś tydzień temu miałam dokładnie to samo... już dzieliłam majątki [emoji16]
Suzi życzę powodzenia [emoji5]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja juz po wizycie. Pecherzyk ma 22.8mm a endometrium 8.8mm wiec chyba jest ok? Dostalam zastrzyk na pekniecie pecherzyka. Jutro o 8.00 stawiamy sie w klinice. Postanowilam wziac wolne do.konca tyg. Ostatnio pracowalam normalnie i teraz stwierdzilam ze moze warto odpoczac.
Pięknie endo skoczyło [emoji4] to jutro trzymamy kciuki za mocnych żołnierzy [emoji4]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie możesz...tylko że nie znam terminu...oczekuje na wynik Nifty po złych wynikach papa...

Taki paradoks mnie spotkał - na początku człowiek chce żeby beta była jak najwyższa (nie robiłam ale tak to bywa...) a przy prenatalnych wysoki poziom bety (co prawda wolnej beta hcg. ..) nie wróży nic dobrego...

W tym momencie chciałabym wrócić do etapu starań...przeżywać że znów nie wyszło niż martwić się że moje dziecko może być chore...

No ale punkt widzenia...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystko będzie dobrze !! Ale z tym zamartwianiem się to prawda - jak to znajoma mi powiedziała - już do końca życia będziesz się o kogoś martwiła.
Mi zostało 20 dni do rozwiązania w styczniu lekarz na usg stwierdził że dziecko jest za małe na swój wiek, na powtórzonym usg znowu powiedział że dziecko jest za małe, dzisiaj powiedzieli że jest małe - że po prostu będzie drobne. Pewnie mają racje,że będzie małe ale uspokoję się jak po porodzie powiedzą,że wszystko dobrze. Pózniej pewnie dojdą inne zmartwienia - już zawsze będziemy za kogoś odpowiedzialne.
Ale nie ma co się martwić na zapas, stres jest nie wskazany.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja juz po wizycie. Pecherzyk ma 22.8mm a endometrium 8.8mm wiec chyba jest ok? Dostalam zastrzyk na pekniecie pecherzyka. Jutro o 8.00 stawiamy sie w klinice. Postanowilam wziac wolne do.konca tyg. Ostatnio pracowalam normalnie i teraz stwierdzilam ze moze warto odpoczac.

A nie mówiłam. Całkiem całkiem endo i piękny pęcherzyk. Trzymam kciuki.

Poszło o mycie toalety skończyło się na wytykaniu wad o wygląd i podziale mieszkanie i mojej wyprowadzce do innego pokoju. Przylazl potulnie i PRZEPROSIŁ! !!normalnie nie wierze! !! Idzie na dietę: -) wiec ja tez się za siebie biorę żeby przytyc: -) :-) chyba trzeba nam było takiego wstrzasu mocnego żeby dojrzeć w sobie choć co co nam się nie podoba teraz inaczej podchodzimy do niektórych tematów i do inseminacji podejść mąż tez chce :-)

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Łał, ja mam identyczne kłótnie. Super.

[emoji8] [emoji8] [emoji8]

Ja już opadam z sił. Serio. Ciężko mi jakoś żyć. Walczę. Oczywiście. Ale jestem przygnębiona, wycofana, wyciszona. Jakoś tak nie umiem tego nawet opisać. Chcę dziecko tak samo cały czas. Ale brak mi już sił do działania. Chciała bym się już poddać, odpocząć. Chciała bym już przestać chcieć.

Ja już opadam z sił. Serio. Ciężko mi jakoś żyć. Walczę. Oczywiście. Ale jestem przygnębiona, wycofana, wyciszona. Jakoś tak nie umiem tego nawet opisać. Chcę dziecko tak samo cały czas. Ale brak mi już sił do działania. Chciała bym się już poddać, odpocząć. Chciała bym już przestać chcieć.
Dokładnie Cię rozumiem, też marzę o tym żeby przestało mi zależeć, żeby nie liczyć tych dni, nie czuć kiedy przyjdzie okres i nie pilnować terminów lekarzy.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@nuna85 pamiętam Cię dosłownie z mojego pierwszego wpisu na forum, kiedy nieśmiało prosiłam o przyjęcie do grupy. Od tego czasu minęło pewnie z 9 miesięcy. Przypomnisz mi co u Was jest problemem i co macie za sobą?

Do góry