reklama
reqiem
Fanka BB :)
Pięknie endo skoczyło [emoji4] to jutro trzymamy kciuki za mocnych żołnierzy [emoji4]Dziewczyny ja juz po wizycie. Pecherzyk ma 22.8mm a endometrium 8.8mm wiec chyba jest ok? Dostalam zastrzyk na pekniecie pecherzyka. Jutro o 8.00 stawiamy sie w klinice. Postanowilam wziac wolne do.konca tyg. Ostatnio pracowalam normalnie i teraz stwierdzilam ze moze warto odpoczac.
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
olinkaa_89
Mnie możesz...tylko że nie znam terminu...oczekuje na wynik Nifty po złych wynikach papa...
Taki paradoks mnie spotkał - na początku człowiek chce żeby beta była jak najwyższa (nie robiłam ale tak to bywa...) a przy prenatalnych wysoki poziom bety (co prawda wolnej beta hcg. ..) nie wróży nic dobrego...
W tym momencie chciałabym wrócić do etapu starań...przeżywać że znów nie wyszło niż martwić się że moje dziecko może być chore...
No ale punkt widzenia...
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko będzie dobrze !! Ale z tym zamartwianiem się to prawda - jak to znajoma mi powiedziała - już do końca życia będziesz się o kogoś martwiła.
Mi zostało 20 dni do rozwiązania w styczniu lekarz na usg stwierdził że dziecko jest za małe na swój wiek, na powtórzonym usg znowu powiedział że dziecko jest za małe, dzisiaj powiedzieli że jest małe - że po prostu będzie drobne. Pewnie mają racje,że będzie małe ale uspokoję się jak po porodzie powiedzą,że wszystko dobrze. Pózniej pewnie dojdą inne zmartwienia - już zawsze będziemy za kogoś odpowiedzialne.
Ale nie ma co się martwić na zapas, stres jest nie wskazany.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny ja juz po wizycie. Pecherzyk ma 22.8mm a endometrium 8.8mm wiec chyba jest ok? Dostalam zastrzyk na pekniecie pecherzyka. Jutro o 8.00 stawiamy sie w klinice. Postanowilam wziac wolne do.konca tyg. Ostatnio pracowalam normalnie i teraz stwierdzilam ze moze warto odpoczac.
A nie mówiłam. Całkiem całkiem endo i piękny pęcherzyk. Trzymam kciuki.
zuzik85
[emoji8] [emoji8] [emoji8]zuzik, łaaaaał, normalnie nie wierzę. Bardzo Ci gratuluje. Bardzo. Ale i strasznie Ci zazdroszczę. Już drugie takie szczęście.
Poszło o mycie toalety skończyło się na wytykaniu wad o wygląd i podziale mieszkanie i mojej wyprowadzce do innego pokoju. Przylazl potulnie i PRZEPROSIŁ! !!normalnie nie wierze! !! Idzie na dietę: -) wiec ja tez się za siebie biorę żeby przytyc: -) :-) chyba trzeba nam było takiego wstrzasu mocnego żeby dojrzeć w sobie choć co co nam się nie podoba teraz inaczej podchodzimy do niektórych tematów i do inseminacji podejść mąż tez chce :-)
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Łał, ja mam identyczne kłótnie. Super.
[emoji8] [emoji8] [emoji8]
Ja już opadam z sił. Serio. Ciężko mi jakoś żyć. Walczę. Oczywiście. Ale jestem przygnębiona, wycofana, wyciszona. Jakoś tak nie umiem tego nawet opisać. Chcę dziecko tak samo cały czas. Ale brak mi już sił do działania. Chciała bym się już poddać, odpocząć. Chciała bym już przestać chcieć.
reqiem
Dokładnie Cię rozumiem, też marzę o tym żeby przestało mi zależeć, żeby nie liczyć tych dni, nie czuć kiedy przyjdzie okres i nie pilnować terminów lekarzy.Ja już opadam z sił. Serio. Ciężko mi jakoś żyć. Walczę. Oczywiście. Ale jestem przygnębiona, wycofana, wyciszona. Jakoś tak nie umiem tego nawet opisać. Chcę dziecko tak samo cały czas. Ale brak mi już sił do działania. Chciała bym się już poddać, odpocząć. Chciała bym już przestać chcieć.
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Candygirl600
@nuna85 pamiętam Cię dosłownie z mojego pierwszego wpisu na forum, kiedy nieśmiało prosiłam o przyjęcie do grupy. Od tego czasu minęło pewnie z 9 miesięcy. Przypomnisz mi co u Was jest problemem i co macie za sobą?Ja już opadam z sił. Serio. Ciężko mi jakoś żyć. Walczę. Oczywiście. Ale jestem przygnębiona, wycofana, wyciszona. Jakoś tak nie umiem tego nawet opisać. Chcę dziecko tak samo cały czas. Ale brak mi już sił do działania. Chciała bym się już poddać, odpocząć. Chciała bym już przestać chcieć.
Podziel się: