Dziewczyny ja juz po wizycie. Pecherzyk ma 22.8mm a endometrium 8.8mm wiec chyba jest ok? Dostalam zastrzyk na pekniecie pecherzyka. Jutro o 8.00 stawiamy sie w klinice. Postanowilam wziac wolne do.konca tyg. Ostatnio pracowalam normalnie i teraz stwierdzilam ze moze warto odpoczac.
reklama
redferrari
Fanka BB :)
Jeszcze ja poproszę 21.02 beta po staraniach naturalnych chyba, że przyjdzie wcześniej @"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,LUTY
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."
GRUDZIEŃ
@Joaszka, @Tyczusia, @Lanolka, @Evelevel gratulujemy dwóch wyczekanych kreseczek
NOWY ROK, NOWE PLANY I NADZIEJE
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13 - SOSENKA90 - beta hcg po IUI
14 - zuzik85 - beta hcg po IUI
14 - reqiem - testowanie po staraniach naturalnych
18 - anula88 - beta hcg po IUI
20 - SOSENKA90 - beta hcg i wizyta u gina
23 - Evelevel - wizyta ciążowa
"Pesymista szuka przeciwności w każdej okazji.
Optymista widzi okazję w każdej przeciwności..."
Nigdy się nie poddawaj!!!
Nigdy...nigdy...i jeszcze raz nigdy!!!
redferrari
Masz cudownego jak nic!Mnie proszę zapisać na jutro na podgląd jajeczek: -) wracam ze zdwojoną siła i weź tu bądź zdrowym i madrym jak masz męża .....jakiego masz....
" kto nie walczy ten nie niańczy "
A to że fochliwy czy marudny - zdarza się
jadzia715
Poszło o mycie toalety skończyło się na wytykaniu wad o wygląd i podziale mieszkanie i mojej wyprowadzce do innego pokoju. Przylazl potulnie i PRZEPROSIŁ! !!normalnie nie wierze! !! Idzie na dietę: -) wiec ja tez się za siebie biorę żeby przytyc: -) :-) chyba trzeba nam było takiego wstrzasu mocnego żeby dojrzeć w sobie choć co co nam się nie podoba teraz inaczej podchodzimy do niektórych tematów i do inseminacji podejść mąż tez chce :-)
reqiem
Czasami mi tu brakuje Waszych zdjęć żeby utożsamić wypowiedź z twarzą [emoji16]Poszło o mycie toalety skończyło się na wytykaniu wad o wygląd i podziale mieszkanie i mojej wyprowadzce do innego pokoju. Przylazl potulnie i PRZEPROSIŁ! !!normalnie nie wierze! !! Idzie na dietę: -) wiec ja tez się za siebie biorę żeby przytyc: -) :-) chyba trzeba nam było takiego wstrzasu mocnego żeby dojrzeć w sobie choć co co nam się nie podoba teraz inaczej podchodzimy do niektórych tematów i do inseminacji podejść mąż tez chce :-)
To Ty Jadzia taka chudzinka?
Też wiele lat miałam z tym problem, za cholerę nie mogłam przytyć ani kg.. Wszyscy mi mówili że mam zacząć jeść a ja jadłam dosłownie wszystko i same kości były że mnie [emoji23]
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
redferrari
Takie kłótnie zawsze zaczynają się o jakąś w ogóle nieistotną głupotę... a po kilku dniach sami się z siebie śmiejemy!Poszło o mycie toalety skończyło się na wytykaniu wad o wygląd i podziale mieszkanie i mojej wyprowadzce do innego pokoju. Przylazl potulnie i PRZEPROSIŁ! !!normalnie nie wierze! !! Idzie na dietę: -) wiec ja tez się za siebie biorę żeby przytyc: -) :-) chyba trzeba nam było takiego wstrzasu mocnego żeby dojrzeć w sobie choć co co nam się nie podoba teraz inaczej podchodzimy do niektórych tematów i do inseminacji podejść mąż tez chce :-)
zuzik85
Joaszka, może to jakaś pomyłka?Mnie możesz...tylko że nie znam terminu...oczekuje na wynik Nifty po złych wynikach papa...
Taki paradoks mnie spotkał - na początku człowiek chce żeby beta była jak najwyższa (nie robiłam ale tak to bywa...) a przy prenatalnych wysoki poziom bety (co prawda wolnej beta hcg. ..) nie wróży nic dobrego...
W tym momencie chciałabym wrócić do etapu starań...przeżywać że znów nie wyszło niż martwić się że moje dziecko może być chore...
No ale punkt widzenia...
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie martw się, nie jesteś na straconej pozycji. Kiedy wynik ma być?
Czyli na prenatalnych zła przezierność karkowa?
zuzik85
Suzi, Jadzia [emoji110] [emoji110] [emoji110]
reklama
Joaszka
Nie. Na usg wszystko ok. Tylko wynik testu papa z krwi...zbyt wysoka wolna beta hcg...Joaszka, może to jakaś pomyłka?
Nie martw się, nie jesteś na straconej pozycji. Kiedy wynik ma być?
Czyli na prenatalnych zła przezierność karkowa?
Po wrzuceniu w program razem z wiekiem to wyszło ryzyko zd 1:163...wyjściowe ze wzg na wiek jest 156...ale ta beta "skopała" wynik...
I nikt nie wie dlaczego taka...w zd występuje wysoka wolna beta hcg i niskie białko...u mnie białko ok a ta beta aż 3 razy za duża ...
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: