reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny ja juz po wizycie. Pecherzyk ma 22.8mm a endometrium 8.8mm wiec chyba jest ok? Dostalam zastrzyk na pekniecie pecherzyka. Jutro o 8.00 stawiamy sie w klinice. Postanowilam wziac wolne do.konca tyg. Ostatnio pracowalam normalnie i teraz stwierdzilam ze moze warto odpoczac.

reklama
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."

GRUDZIEŃ

@Joaszka, @Tyczusia, @Lanolka, @Evelevel gratulujemy dwóch wyczekanych kreseczek

NOWY ROK, NOWE PLANY I NADZIEJE
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​
LUTY

13 - SOSENKA90 - beta hcg po IUI
14 - zuzik85 - beta hcg po IUI
14 - reqiem - testowanie po staraniach naturalnych
18 - anula88 - beta hcg po IUI
20 - SOSENKA90 - beta hcg i wizyta u gina
23 - Evelevel - wizyta ciążowa

"Pesymista szuka przeciwności w każdej okazji.
Optymista widzi okazję w każdej przeciwności..."

Nigdy się nie poddawaj!!!
Nigdy...nigdy...i jeszcze raz nigdy!!!
Jeszcze ja poproszę 21.02 beta po staraniach naturalnych chyba, że przyjdzie wcześniej @

Poszło o mycie toalety skończyło się na wytykaniu wad o wygląd i podziale mieszkanie i mojej wyprowadzce do innego pokoju. Przylazl potulnie i PRZEPROSIŁ! !!normalnie nie wierze! !! Idzie na dietę: -) wiec ja tez się za siebie biorę żeby przytyc: -) :-) chyba trzeba nam było takiego wstrzasu mocnego żeby dojrzeć w sobie choć co co nam się nie podoba teraz inaczej podchodzimy do niektórych tematów i do inseminacji podejść mąż tez chce :-)

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Poszło o mycie toalety skończyło się na wytykaniu wad o wygląd i podziale mieszkanie i mojej wyprowadzce do innego pokoju. Przylazl potulnie i PRZEPROSIŁ! !!normalnie nie wierze! !! Idzie na dietę: -) wiec ja tez się za siebie biorę żeby przytyc: -) :-) chyba trzeba nam było takiego wstrzasu mocnego żeby dojrzeć w sobie choć co co nam się nie podoba teraz inaczej podchodzimy do niektórych tematów i do inseminacji podejść mąż tez chce :-)

Czasami mi tu brakuje Waszych zdjęć żeby utożsamić wypowiedź z twarzą [emoji16]
To Ty Jadzia taka chudzinka?
Też wiele lat miałam z tym problem, za cholerę nie mogłam przytyć ani kg.. Wszyscy mi mówili że mam zacząć jeść a ja jadłam dosłownie wszystko i same kości były że mnie [emoji23]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Takie kłótnie zawsze zaczynają się o jakąś w ogóle nieistotną głupotę... a po kilku dniach sami się z siebie śmiejemy! :)

Mnie możesz...tylko że nie znam terminu...oczekuje na wynik Nifty po złych wynikach papa...

Taki paradoks mnie spotkał - na początku człowiek chce żeby beta była jak najwyższa (nie robiłam ale tak to bywa...) a przy prenatalnych wysoki poziom bety (co prawda wolnej beta hcg. ..) nie wróży nic dobrego...

W tym momencie chciałabym wrócić do etapu starań...przeżywać że znów nie wyszło niż martwić się że moje dziecko może być chore...

No ale punkt widzenia...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Joaszka, może to jakaś pomyłka?
Nie martw się, nie jesteś na straconej pozycji. Kiedy wynik ma być?

Czyli na prenatalnych zła przezierność karkowa?

reklama
Joaszka, może to jakaś pomyłka?
Nie martw się, nie jesteś na straconej pozycji. Kiedy wynik ma być?

Czyli na prenatalnych zła przezierność karkowa?
Nie. Na usg wszystko ok. Tylko wynik testu papa z krwi...zbyt wysoka wolna beta hcg...
Po wrzuceniu w program razem z wiekiem to wyszło ryzyko zd 1:163...wyjściowe ze wzg na wiek jest 156...ale ta beta "skopała" wynik...
I nikt nie wie dlaczego taka...w zd występuje wysoka wolna beta hcg i niskie białko...u mnie białko ok a ta beta aż 3 razy za duża ...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry