zuzik85
Fanka BB :)
Kogo, gdzie dopisać bo ostatnio mam zaległości???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziewczynki zawieszą narazie starania nastąpił kryzys w moim małżeństwie więc nie jestem w stanie w tym momencie podejsc do iui trzymał kciuki za resztę dzieeczyn
" kto nie walczy ten nie niańczy "
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,LUTY
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."
GRUDZIEŃ
@Joaszka, @Tyczusia, @Lanolka, @Evelevel gratulujemy dwóch wyczekanych kreseczek
NOWY ROK, NOWE PLANY I NADZIEJE
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13 - SOSENKA90 - beta hcg po IUI
14 - zuzik85 - beta hcg po IUI
14 - reqiem - testowanie po staraniach naturalnych
18 - anula88 - beta hcg po IUI
20 - SOSENKA90 - beta hcg i wizyta u gina
23 - Evelevel - wizyta ciążowa
"Pesymista szuka przeciwności w każdej okazji.
Optymista widzi okazję w każdej przeciwności..."
Nigdy się nie poddawaj!!!
Nigdy...nigdy...i jeszcze raz nigdy!!!
Kochana, tylko nie uciekaj od nas i zakładaj tutaj i dawaj znać co u Ciebie! Mam nadzieje ze wszystko się szybko ułoży !Ja dziewczynki zawieszą narazie starania nastąpił kryzys w moim małżeństwie więc nie jestem w stanie w tym momencie podejsc do iui trzymał kciuki za resztę dzieeczyn
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Na 17.00 jade do lekarza i dowiem sie czy robimy dzisiaj czy jutro jednak. Dam znacSuzi, jak sytuacja u Ciebie?
Mnie możesz...tylko że nie znam terminu...oczekuje na wynik Nifty po złych wynikach papa...Kogo, gdzie dopisać bo ostatnio mam zaległości???
A nakreslisz na czym polegają te badania papa?Mnie możesz...tylko że nie znam terminu...oczekuje na wynik Nifty po złych wynikach papa...
Taki paradoks mnie spotkał - na początku człowiek chce żeby beta była jak najwyższa (nie robiłam ale tak to bywa...) a przy prenatalnych wysoki poziom bety (co prawda wolnej beta hcg. ..) nie wróży nic dobrego...
W tym momencie chciałabym wrócić do etapu starań...przeżywać że znów nie wyszło niż martwić się że moje dziecko może być chore...
No ale punkt widzenia...
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Badania prenatalne w I trymestrze (USG, test papp-a, NIPT) - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobietA nakreslisz na czym polegają te badania papa?
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom