Nie biorę żadnych leków. Iui zrobiono mi na naturalnym cyklu.Hej. Ja za każdym razem [emoji6] bierzesz jakiś progesteron? Iui miałaś na jakim cyklu?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Aa Evelevel ile mialas szkrabow podanych? Ja taki duzy przyrost mialam jak byla ciaza...blizniacza))))
Nila to zalezy wlasnie czy bierzesz jakis progesteron trzymam kciuki oby to bylo TO
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeden trzydniowy [emoji6]po wysokości bety nie da się określić czy są bliźniaki [emoji16]
Nie biorę żadnych leków. Iui zrobiono mi na naturalnym cyklu.
To trzymam kciuki żeby się udało [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
reqiem
Fanka BB :)
Wow gratulacje. My tu wszystkie faszerowane lekami [emoji23] a zastrzyku na pęknięcie tez nie miałaś? I jakie pęcherzyki urosły? Słyszałam że na naturalnym robi się na mniejszych pecherzykach.Nie biorę żadnych leków. Iui zrobiono mi na naturalnym cyklu.
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Tak już po Myślałam, że będzie gorzej, ale nic nie bolało Tak 20 min po iui przez chwile strasznie mnie kuło ale już jest lepiej.Anusssska jak tam po?
reqiem
Fanka BB :)
Jak pęcherzyki ? Pęknięte już czy jeszcze nie? [emoji4]Tak już po Myślałam, że będzie gorzej, ale nic nie bolało Tak 20 min po iui przez chwile strasznie mnie kuło ale już jest lepiej.
Jak sięgnę pamięcią, a było to całkiem niedawno, to też pierwsze moje odczucia były takie ze piersi są jakieś inne i wyjątkowo podatne na dotyk, przy @czasami tez tak było ale w skali hmm 4 razy mniejszej... tak więc... po 14 dni od iui zapraszam na betę i wtedy będziesz wiedziała najwcześniej. testy są moim zdaniem przy iui nie teafione bo po 2 tyg rzadko wychodzą,a bhcg nie kłamie i te przyrosty ważne w kolejnych dniachW zeszłą środę miałam pierwszą w życiu iui. Dzisiaj zaczęły mnie boleć piersi, są ciężkie i nabrzmiałe. Czy to normalne? Czy może... nie chcę robić sobie nadziei ? Miała tak któraś z Was?
Nic mi mój ginekolog dodatkowo nie podawał. Mam podręcznikowe owulacje, jest jeden pęcherzyk, który pęka i... nic. Razem z partnerem zrobiliśmy masę badań, wyniki i moje i jego dobre a upragnionego maleństwa jak nie ma tak nie ma. Staramy się 17 miesięcy. Może to kwestia mojego wieku - 38 lat.Wow gratulacje. My tu wszystkie faszerowane lekami [emoji23] a zastrzyku na pęknięcie tez nie miałaś? I jakie pęcherzyki urosły? Słyszałam że na naturalnym robi się na mniejszych pecherzykach.
Ostatnia edycja:
reklama
Evelevel ja mialam taki przypadek ze mialam ogromne przyrosty bety. Do czasu kiedy jedna kropka przestala sie rozwijac wtedy nawet spadla beta i progesteron.
Reqiem ja mialam juz lacznie 8iui na naturalnym cyklu. Bez zadnych lekow. Teraz ta 9iui byla z zastrzykiem przez ostatnia torbielke. Zawsze gin staral sie trafic w pecherzyk ponad 20mm. Teraz mialam na 22mm
Anusska po iui kluje ciagnie. Gin mi teraz mowil ze to moga byc skurcze po podaniu plynu z nasieniem i to normalne.
Nila my tez z tych ksiazkowych okazow zdrowiai dziecka przez 6lat nie bylo a badania nic nie wykazaly.
Reqiem ja mialam juz lacznie 8iui na naturalnym cyklu. Bez zadnych lekow. Teraz ta 9iui byla z zastrzykiem przez ostatnia torbielke. Zawsze gin staral sie trafic w pecherzyk ponad 20mm. Teraz mialam na 22mm
Anusska po iui kluje ciagnie. Gin mi teraz mowil ze to moga byc skurcze po podaniu plynu z nasieniem i to normalne.
Nila my tez z tych ksiazkowych okazow zdrowiai dziecka przez 6lat nie bylo a badania nic nie wykazaly.
Podziel się: