reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny mam pytanie. Jutro planuje jechac na pierwsza wizyte przed druga iui. Zastanawiam sie czy w ogole ja robic,gdyz M byl teraz na antybiotyku. Jak myslicie?

Dziewczyny mam pytanie. Jutro planuje jechac na pierwsza wizyte przed druga iui. Zastanawiam sie czy w ogole ja robic,gdyz M byl teraz na antybiotyku. Jak myslicie?
Kurcze ja kiedys słyszałam że zależy jaki antybiotyk. Bo jedne zaszkodzia na jakośc nasienia a inne mogą nawet pomóc. Ale ile w tym prawdy to nie wiem. Może najlepiej poradz się lekarza.

A mam pytanie. Ponoć mam "kruchą" szyjkę macicy. Spotkaliście się z czym takim i jakie to może mieć konsekwencje?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Reqiem a czym to sie objawia?
Suzik teoretycznie plemniki ktore teraz beda podane wytworzyly sie juz jakis czas temu ale najlepiej spyt lekarza. Moj maz przyjmuje dosc silne leki w tym sterydy. Ponoc czasami je podaja do pomocy chlopaczkom:)

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Reqiem a czym to sie objawia?
Suzik teoretycznie plemniki ktore teraz beda podane wytworzyly sie juz jakis czas temu ale najlepiej spyt lekarza. Moj maz przyjmuje dosc silne leki w tym sterydy. Ponoc czasami je podaja do pomocy chlopaczkom:)

Właśnie nie mam pojęcia, po prostu ostatnio lekarz przy badaniu powiedział "ma Pani bardzo krucha szyjkę, musimy ja podleczyc" a ja dupa wołowa zamiast się doinfornowac to siedziałam cicho i temat zniknął.

Ja mam problemy z szyjka mam bardzo mocno ukrwiona i czesto przy badaniu krwawie ale to nie jest przeciwwskazanie do iui czu porodu. Fakt ze zaczela sie skracac w ciazy ale dala rade:))

Kurcze ja kiedys słyszałam że zależy jaki antybiotyk. Bo jedne zaszkodzia na jakośc nasienia a inne mogą nawet pomóc. Ale ile w tym prawdy to nie wiem. Może najlepiej poradz się lekarza.

A mam pytanie. Ponoć mam "kruchą" szyjkę macicy. Spotkaliście się z czym takim i jakie to może mieć konsekwencje?

Coś w tym jest bo, emek w styczniu 2017 był po antybiotyku I wyniki były znacznie lepsze, a teraz ledwo minimum na iui.

reklama
Kochane dzisiaj robiłam 3 weryfikacje bety po 4 dniach bo chciałam w tym samym labo a to Luxmed i był zamknięty w weekend i dzisiaj jest 4384,5 wiec wydaje ni się ze jest ok. Spodziewałam się czegoś powyżej 2 tys ale 4 tez są ok

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry