reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Spokojnie, usypiania to ja sie nie boje. Jestem po wycieciu tarczycy i mialam juz 2 razy punkcje jaknikow do in vitro i przy tym tez usupiaja :)
Gdzies czytalam ze albo usypiaja albo znieczulaja.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

A ok, zdecydowanie wole narkoze przy wszystkich zabiegach od dolu ;)

reklama
Kochane jak widzicie nie mogę spać stąd ta nie ludzka godzina no i nie było mnie trochę tu ale obiecuje nadrobić
No więc nie będę wcześniej testowac bo juz piersi bolą i jajniki tez .....
Zaczynam sie podlamywac. ...
Wiec przewidywany termin @ to 04.10 mam cały czas nadzieje ze nie przyjdzie wredota i zobacze 2 kreseczki ale kurcze tak mi ciezko niby byl śluz po iui przez kilka dni taki ciagliwy mleczny ale teraz tylko mleczny i to czasem ale już nie ciagliwy

Kurcze chyba zwariuje bo juz nocami ciągle nie śpię budzę się i myśli głupie do głowy przychodzą

Kochane jak widzicie nie mogę spać stąd ta nie ludzka godzina no i nie było mnie trochę tu ale obiecuje nadrobić
No więc nie będę wcześniej testowac bo juz piersi bolą i jajniki tez .....
Zaczynam sie podlamywac. ...
Wiec przewidywany termin @ to 04.10 mam cały czas nadzieje ze nie przyjdzie wredota i zobacze 2 kreseczki ale kurcze tak mi ciezko niby byl śluz po iui przez kilka dni taki ciagliwy mleczny ale teraz tylko mleczny i to czasem ale już nie ciagliwy

Kurcze chyba zwariuje bo juz nocami ciągle nie śpię budzę się i myśli głupie do głowy przychodzą

Nie dobrze, bezsenność powoduje jeszcze więcej stresu. Też miałam z tym problem. Do tego stopnia, że przez jakiś czas brałam leki. Wtedy na jakiś czas trochę odpuściliśmy. I jakoś doszło do ładu. Śpię. Choć kilka razy w nocy się budzę. Ale, ja jeśli nie pośpię chociaż 7 h. to jestem nie przytomna. Słabo myślę. Ale znam kogoś komu po prostu wystarczy przez większość część życia po 4 h. Tak po prostu ma. Też miałam już 6 iui. I trochę czarno to widzę. Od poniedziałku idę na eksperyment do "znachorki" której się na prawdę udaje pomóc. 3 mce i kobiety zachodzą. Nie znoszę diet itp. zawsze jem na co mam ochotę, ale trudno. Ale już zaczynamy rozmowy z mężem o in vitro. I chcemy się umówić do lekarza by wszystko objaśnił.

Hej.
Czekam właśnie na @...powinna być na dniach +/- 2 dni
dziś robiłam badania - morfologia, żelazo, gluzkoza, tsh, układ krzepnięcia, poziom wit d 3, kwas foliowy i homocysteina. 6 próbówek krwi! potem taka przymulona byłam i spałam, a ja w dzień nigdy nie śpię...

3 ostatnich jeszcze nie ma wyników, a pozostałe są ok - nie mam po raz pierwszy anemii! a żelaza już od lutego nie biorę, więc fajnie. Ale za to biorę lek na obfite @, więc pewnie dzięki temu, że nie tracę tyle krwi jest ok.

ale...martwi mnie tsh...w grudniu wszystko było ok - 1.16 badałam też ft3, ft4 i przeciwciała. I wszystkie wyniki były w normie...

a teraz TSH 0,296 µIU/ml jest za niskie...tym razem nie robiłam tych ft i przeciwciał...Czytam co może być przyczyną i w sumie piszą, że guzki w tarczycy, ale guzki mam od zawsze a wyniki hormonów tarczycy zawsze były ok...
I piszą, że tsh może być niskie we wczesnej ciąży...
i oczywiście jak dureń teraz będę żyć nadzieją...

reklama
Do góry