reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Kochana u mnie to nie krew tylo taki śluz z domieszką. Ale to od cewnika pewnie...
Życzę żeby u Ciebie to był pozytywny objaw owu[emoji6]

Dobrze zrozumiałam że będziesz miała podwójne iui?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj, no może wyolbrzymiłam, taki kawowy śluz...
Mi raczej nie od cewnika, obstawiała bym plamienie przy mnogiej owulacji.
Tak dobrze zrozumiałaś. Podwójne IUI a co?

reklama
Rozmawialismy o tym. Nie, wcale prywatnie jak robilismy badania nie czul sie lepiej. A tu tez zwykle wchodze z nim. To nie o to chodzi. Do inseminacji nic nie ma. Przeszkadza mu ze do zaplodnienia ma dojsc w labolatorium...
Robie dzis IUI. Na niepeknietych, 2 szt. 24.2 mm. Jutro znowu sprawdzam I byc moze jeszcze jedna IUI.
Super większą szansa ze się uda u mnie naturalnie wiec watpie ze się uda [emoji8][emoji8]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Oj, no może wyolbrzymiłam, taki kawowy śluz...
Mi raczej nie od cewnika, obstawiała bym plamienie przy mnogiej owulacji.
Tak dobrze zrozumiałaś. Podwójne IUI a co?
Bo raczej rzadko robią 2 w jednym cyklu...
Więc się pytam[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Lelevel dr Przybycień Tarnów .
U mnie objawów coraz więcej ale nie wiem czy nie urojonych:D he he często bolą mnie jajniki i czucie w macicy do tego drugi dzień spie w dzień poprostu mała uśnie i ja też ucinam drzemkę ,zobaczymy w poniedziałek .

reklama
Cześć dziewczyny :)
Widzę nowe staraczki. Na tym wątku zaczynałam parę miesięcy temu ale czytam Was cały czas i trzymam kciuki. Wiara działa cuda, my staraliśmy się 3 lata, w głębi duszy juz byłam przygotowana na ivf. zdecydowaliśmy się spróbować iui. nie liczyłam ze musi się udać, ale wiedziałam że będę walczyć.
Udało się nam za 1 podejściem do iui.

Trzymam kciuki za wszystkie kobiety które walczą! macie ta siłę głęboko w sercu ;)

U nas podobna sytuacja. Długo się staraliśmy, miało być in vitro na jesień ale przed musieliśmy zrobić przynajmniej 1 inseminacje - więc zrobiliśmy w maju. I się udała - mój mi wczoraj powiedział że do niego jeszcze nie dotarło że będzie ojcem bo nie nastawiał się na powodzenie IUI. Nie zdążył nastawić się psychicznie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry