Bo raczej rzadko robią 2 w jednym cyklu...
Więc się pytam[emoji6]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak to prawda, bardzo rzadko. I mi pewnie też nie zrobi bo już wszystko chyba pękło.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo raczej rzadko robią 2 w jednym cyklu...
Więc się pytam[emoji6]
Czuję je w każdym cyklu i nic się nie zadziało[emoji12]Czułaś jajniki więc coś się działo
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja oprócz wziernika nic nie czułam po iui, bardzo skupiałam się na słuchaniu mojego ciała ale też nie było objawów ani śluzu ani nic innego.A ja nic zero objawów. Jajniki czułam ale żadnego bólu...
bardzo podobna sytuacjaU nas podobna sytuacja. Długo się staraliśmy, miało być in vitro na jesień ale przed musieliśmy zrobić przynajmniej 1 inseminacje - więc zrobiliśmy w maju. I się udała - mój mi wczoraj powiedział że do niego jeszcze nie dotarło że będzie ojcem bo nie nastawiał się na powodzenie IUI. Nie zdążył nastawić się psychicznie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ile h minęło ?O masakra, dziewczyny nic nie peklo wczoraj!!! Dzis od rana bol niesamowity. Teraz sie zastanawiam czy moze ovitrelle nie zadzialal. Nie mozliwe chyba.
Nuna, jak duże są dziś pęcherzyki?O masakra, dziewczyny nic nie peklo wczoraj!!! Dzis od rana bol niesamowity. Teraz sie zastanawiam czy moze ovitrelle nie zadzialal. Nie mozliwe chyba.
Idziesz jeszcze sprawdzać? Czy pękły?Na ból wzięłam nospe. Ale ledwo chodzę. Chyba popękają tylko za mało minęło.. O 9 minęło 36 h. Może już pękły. Ale cały czas bardzo boli.. Jeśli o 11 miałam druga IUI to może akurat.