reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
U nas podobna sytuacja. Długo się staraliśmy, miało być in vitro na jesień ale przed musieliśmy zrobić przynajmniej 1 inseminacje - więc zrobiliśmy w maju. I się udała - mój mi wczoraj powiedział że do niego jeszcze nie dotarło że będzie ojcem bo nie nastawiał się na powodzenie IUI. Nie zdążył nastawić się psychicznie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
bardzo podobna sytuacja :)
Mój mąż bardzo wierzył w iui i przed zabiegiem gdy go spytałam o ivf stwierdził że skupia uwagę nad iui a nie myśli o ivf.
Iui była w kwietniu i magicznym czasem dla nas okazały się święta wielkanocne

O masakra, dziewczyny nic nie peklo wczoraj!!! Dzis od rana bol niesamowity. Teraz sie zastanawiam czy moze ovitrelle nie zadzialal. Nie mozliwe chyba.

Na ból wzięłam nospe. Ale ledwo chodzę. Chyba popękają tylko za mało minęło.. O 9 minęło 36 h. Może już pękły. Ale cały czas bardzo boli.. Jeśli o 11 miałam druga IUI to może akurat.

Ostatnia edycja:
A rozmiar pęcherzyków to nie wiem bo strasznie chaotycznie to robił I były jakieś zgniecione.
Te dwa mniejsze co miały koło 20 na pewno podrosły do 22. A te dwa większe to nie wiem.

Ostatnia edycja:
reklama
Na ból wzięłam nospe. Ale ledwo chodzę. Chyba popękają tylko za mało minęło.. O 9 minęło 36 h. Może już pękły. Ale cały czas bardzo boli.. Jeśli o 11 miałam druga IUI to może akurat.
Idziesz jeszcze sprawdzać? Czy pękły?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry