reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kurcze, nie mam jak. Nie sądziłam, że to aż do czwartku będzie się ciągnąć. Cały tydzień od 6-12. Masakra.
No teraz w sumie i tak nic chyba nie zrobisz...jak miały pęknąć to pękły. Iui 2 razy była więc nawet jak później pękły to jest duża szansa

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

No teraz w sumie i tak nic chyba nie zrobisz...jak miały pęknąć to pękły. Iui 2 razy była więc nawet jak później pękły to jest duża szansa

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ta pierwsza IUI to raczej bez sensu zupełnie po około 14 h od podania I 24 h później wszystkie pęcherzyki były. Ale kto wiedział. Licze na tą po 37 h. od ovitrelle. Brzuch niemiłosiernie bolał od rana do wieczora. Może pekały troche w różnym czasie. Nawet jak jest jeden to brzuch boli wiele godzin, nie tylko chwile. Teraz najgorsze 2 tygodnie czekania. Dzis brzuch ćmi. Ale co ciekawe boli mnie chyba żołądek. Ciekawe czemu?
A zuzik jestes? 13.09. testowanie

Ta pierwsza IUI to raczej bez sensu zupełnie po około 14 h od podania I 24 h później wszystkie pęcherzyki były. Ale kto wiedział. Licze na tą po 37 h. od ovitrelle. Brzuch niemiłosiernie bolał od rana do wieczora. Może pekały troche w różnym czasie. Nawet jak jest jeden to brzuch boli wiele godzin, nie tylko chwile. Teraz najgorsze 2 tygodnie czekania. Dzis brzuch ćmi. Ale co ciekawe boli mnie chyba żołądek. Ciekawe czemu?
A zuzik jestes? 13.09. testowanie
Nuna, zaktualizuj kalendarz, bo nie mam dostępu do komputera a na telefonie coś mi nie idzie.
Ja myślę, że gdyby nie to, że pęcherzyki nie pękły, to środowa IUI byłaby w idealnym momencie. Ale najważniejsze, ze była druga, to świeża armia da radę.

Dobrze byłoby jednak sprawdzić. Bo w razie jakiejś torbieli z któregoś nie peknietego, szybko mozna byłoby zareagować lekami...

dwa tygodnie szybko minie. Juz teraz na nic nie masz wpływu. Tylko spokój cie ratuje. Ja trzymam kciuki :)

Nuna, zaktualizuj kalendarz, bo nie mam dostępu do komputera a na telefonie coś mi nie idzie.
Ja myślę, że gdyby nie to, że pęcherzyki nie pękły, to środowa IUI byłaby w idealnym momencie. Ale najważniejsze, ze była druga, to świeża armia da radę.

Dobrze byłoby jednak sprawdzić. Bo w razie jakiejś torbieli z któregoś nie peknietego, szybko mozna byłoby zareagować lekami...

dwa tygodnie szybko minie. Juz teraz na nic nie masz wpływu. Tylko spokój cie ratuje. Ja trzymam kciuki :)

Sprawdze ale w poniedziałek lub środe.
Zawsze pękaja w 14 dc. I tym sie sugerowałam. Nie chciałam przegapić. Teraz mam tylko nadzieje, że może pekły idealnie po 36-39 I sie udało.

"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."

Wrzesień

4 - ewa 199 testowanie po IUI
4 - Cikulinka - testowanie po staraniach naturalnych
6 - Joaszka- testowanie po 1 IUI
9 - justynaszatanka - testowanie po staraniach naturalnych
13- nuna85 testowanie po 6 IUI

Suzi30 - pierwsze podejście do IUI?

Październik

zuzik85 - wizyta w Klinice przed IUI w staraniach o drugi Cud

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!

Jest tu kto? Bo czuje się jak bym gadała sama ze sobą :) Zastanawia mnie ten dziwny ból brzucha. Od pachwin, przez jajniki i na środku. Taki dziwny ból, inny niż owulacyjny. Jak siedzę w miarę znośnie, jak chce wstać ciągnie tak że się muszę podtrzymać i wstać zgięta. I trudno mi się chodzi. Ciekawe co to może być. Chyba mój organizm jest zdrowo przemęczony tą ilością leków i rosnących pęcherzyków. A może coś nie popękało i torbiele rosną. Miał ktoś tak?

Jest tu kto? Bo czuje się jak bym gadała sama ze sobą :) Zastanawia mnie ten dziwny ból brzucha. Od pachwin, przez jajniki i na środku. Taki dziwny ból, inny niż owulacyjny. Jak siedzę w miarę znośnie, jak chce wstać ciągnie tak że się muszę podtrzymać i wstać zgięta. I trudno mi się chodzi. Ciekawe co to może być. Chyba mój organizm jest zdrowo przemęczony tą ilością leków i rosnących pęcherzyków. A może coś nie popękało i torbiele rosną. Miał ktoś tak?
Ja wczoraj miałam masakrę jsjniki ciągnęły u mnie w niedz 7 dni po owulacje ale przestałam się nakręcac obawami bo to nic dobrego nie wróży nawet testu nie kupuje co ma być to będzie [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Musisz jak najszybciej sprawdzic czy wszystko peklo...ja niestety w raki sposob wychodoealam 6cm torbiel krwotoczna...a znow kiedys mialam tez hiperstymulacje...nie życzę nikomu wiec musi cie zobaczyc ginekolog...

reklama
Nuna, było 4 duże pęcherzyki. Ma prawo boleć.
Ale na wszelki wypadek sprawdź czy popękały, choćby to miało być dopiero we wtorek.
Pij dużo wody i jedz duże ilości nabiału (chodzi o białko). To na wyciszenie jajników. Jednak gdyby ból się nasilał, nie wahaj się jechać na IP i domagaj się usg.

[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] za szczęśliwy finał IUI

Do góry