reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej;), jestem tu nowa, 3 dni temu mialam pierwsze IUI w klinice NOVUM. Mialam inseminacje na nie peknietym pecherzyku, zastrzyk ovitelle 24 godziny przed inseminacja. Czy komus tutaj sie udalo? ktos sie leczyl w tej klinice? za 13 dni krew! nie moge sie doczekac! Pozdrawiam :)

Cześć. Miło ze do nas dołączyłas, szkoda, ze w takich okolicznościach [emoji6]jak widzisz Ewcikkizia udało się za 1-szyn razem i jest nas tu kilka, którym tez się iui powiodła [emoji6]rozgosc się i pytaj jeśli czegoś potrzebujesz [emoji5]przybliżysz nam swoją historie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć. Miło ze do nas dołączyłas, szkoda, ze w takich okolicznościach [emoji6]jak widzisz Ewcikkizia udało się za 1-szyn razem i jest nas tu kilka, którym tez się iui powiodła [emoji6]rozgosc się i pytaj jeśli czegoś potrzebujesz [emoji5]przybliżysz nam swoją historie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje!! :):) Jesli chodzi o IUI to mieliscie pekniety pecherzyk czy jeszcze nie zdazyl peknac przy insiminacji? macie pewnie wiekszy doswiadczenie niz ja wiec chcetnie sie dowiem :)

hejka ja miałam też pierwszą iui na pękniętym ale nie udało się . wczoraj byłam na monitoringu i nie będzie drugiego podejścia bo mam po niedrożnej stronie jajeczko 22mm a po prawej 5 jajeczek po 10 ,11,12 mm i dr powiedział że szkoda kasy w tym cyklu bo one już nie urosną do tego stopnia więc czekamy na kolejny cykl :)

Mialam dwie na peknietych I nie wyszly. Moim zdaniem za pozno. Teraz na niepeknietym. Mniej wiecej jak ty ok. 24 h po zastrzyku I jeszcze ok. 2 dni do okresu ale czuje ze nic z tego. To byl dobry moment, bo pare godzin przed peknieciem ale widac u mnie cos bardzo przeszkadza.

Hej;), jestem tu nowa, 3 dni temu mialam pierwsze IUI w klinice NOVUM. Mialam inseminacje na nie peknietym pecherzyku, zastrzyk ovitelle 24 godziny przed inseminacja. Czy komus tutaj sie udalo? ktos sie leczyl w tej klinice? za 13 dni krew! nie moge sie doczekac! Pozdrawiam :)
Ja też jestem po 1 IUI. Miałam na pękającym pęcherzyku ale w Invimedzie, - w piątek wkońcu zobaczyłam serduszko ( dzisiaj 7t1d)
1 IUI I udana - trzymam kciuki ✊ Odpoczywaj teraz dużo i bądź dobrej myśli

Ja też jestem po 1 IUI. Miałam na pękającym pęcherzyku ale w Invimedzie, - w piątek wkońcu zobaczyłam serduszko ( dzisiaj 7t1d)
1 IUI I udana - trzymam kciuki ✊ Odpoczywaj teraz dużo i bądź dobrej myśli

O prosze!! Gratulacje!!:) mam nadzieje ze u mnie tez sie uda. My juz 3 lata sie staramy wiec czas najwyzszy Dziekuje, 3maj mocno:)

Mialam dwie na peknietych I nie wyszly. Moim zdaniem za pozno. Teraz na niepeknietym. Mniej wiecej jak ty ok. 24 h po zastrzyku I jeszcze ok. 2 dni do okresu ale czuje ze nic z tego. To byl dobry moment, bo pare godzin przed peknieciem ale widac u mnie cos bardzo przeszkadza.
Bądź dobrej myśli, 3 mam kciuki:)

reklama
A czy miałyście jakiekolwiek objawy wczesnej ciazy ze sie udało? Ja nic narazie nie czuje, w sumie każdy organizm jest inny.

Do góry