reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dzieki, ale my juz 10 lat. Praktycznie wyczerpaly mi sie dobre mysli. Dzis rano test negatywny. Odstawiam luteine.
A moze czas aby pomyslec o IVF? Ja mam dwie znajome, gdzie jedna 10 lat sie starala a druga 7 i sie w koncu udalo dzieki IVF!! wiec nie poddawaj sie! :)

reklama
Dzieki, ale my juz 10 lat. Praktycznie wyczerpaly mi sie dobre mysli. Dzis rano test negatywny. Odstawiam luteine.
Nuna robiłaś sikacza czy betę? Po sikaczu chcesz odstawiać luteinę? Sikacze czasami oszukują, patrz ja Justynaszatanka, zrobiła sikacza-pozytywny, beta negatywna. Idź na betę, jesteś na wakacjach w polsce? Znajdź jakies prywatne labo koszt bety to 30 zł max. Wynik będziesz miała po południu i wtedy jeśli wyjdzie negatywna odstawia się leki.

A czy miałyście jakiekolwiek objawy wczesnej ciazy ze sie udało? Ja nic narazie nie czuje, w sumie każdy organizm jest inny.
Ja zero objawów, miałam delikatne zawroty głowy ale to tyle. Beta wyszła pozytywnie po 14 dniach a nic nie czułam, brzuch i kręgosłup bolał jak na okres, piersi normalne po lekach były spuchnięte. Tak jak napisałas każdy organizm jest inny i inaczej reaguje, nie ma się co wsłuchiwac w objawy, bo to często bywa mylące i przez to łapiemy większego doła. Tak jak lekarz mówi, po iui żyjemy normalnie tylko nie nosimy mebli czy drzewa nie rąbiemy :D

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LIPIEC

19 - Evelevel (III) - monitoring cyklu
19 - Nuna85 - Beta HCG

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!

Czy kogoś mam dopisać do kalendarza?

Ja zero objawów, miałam delikatne zawroty głowy ale to tyle. Beta wyszła pozytywnie po 14 dniach a nic nie czułam, brzuch i kręgosłup bolał jak na okres, piersi normalne po lekach były spuchnięte. Tak jak napisałas każdy organizm jest inny i inaczej reaguje, nie ma się co wsłuchiwac w objawy, bo to często bywa mylące i przez to łapiemy większego doła. Tak jak lekarz mówi, po iui żyjemy normalnie tylko nie nosimy mebli czy drzewa nie rąbiemy :D

hahaha dokladnie :D za 11 dni sie okaze, czekam z niecierpliwoscia :)

A moze czas aby pomyslec o IVF? Ja mam dwie znajome, gdzie jedna 10 lat sie starala a druga 7 i sie w koncu udalo dzieki IVF!! wiec nie poddawaj sie! :)

Jestem z tych co IVF nie braly pod uwage. Ze wszystkich mozliwych powodow. Jakies 11 lat temu bylam w ciazy przez kilka tygodni. Mialo wyjsc kolejny raz. Dosc szybko minelo te 10 lat.

Nuna robiłaś sikacza czy betę? Po sikaczu chcesz odstawiać luteinę? Sikacze czasami oszukują, patrz ja Justynaszatanka, zrobiła sikacza-pozytywny, beta negatywna. Idź na betę, jesteś na wakacjach w polsce? Znajdź jakies prywatne labo koszt bety to 30 zł max. Wynik będziesz miała po południu i wtedy jeśli wyjdzie negatywna odstawia się leki.
Dobra, nie odstawie. Jak ma przyjsc to I tak przyjdzie. Nie bede robic cyrkow z beta i kazac sie wozic po przychodniach skoro pewnosc niepowodzenia jest 99,9 %

Jestem z tych co IVF nie braly pod uwage. Ze wszystkich mozliwych powodow. Jakies 11 lat temu bylam w ciazy przez kilka tygodni. Mialo wyjsc kolejny raz. Dosc szybko minelo te 10 lat.
Rozumiem Cie jesli chodzi o ivf to nie jest latwa decyzja, jakie masz dalej plany? Oczywiscie zycze zeby jednak teraz sie udalo :)

Jestem po 5 miesiacach kuracji clo. Moj lekarz akurat na najblizsza owu. bedzie na urlopie, wiec chyba robie przerwe w leczeniu. Pozostaje natura. Ewentualnie moze uda mi sie zalapac na ten eksperyment dla 120 par do ptywatnej ale maz ma nasienie na pograniczu I moga nas nie wziac.

reklama
Do góry