reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej;), jestem tu nowa, 3 dni temu mialam pierwsze IUI w klinice NOVUM. Mialam inseminacje na nie peknietym pecherzyku, zastrzyk ovitelle 24 godziny przed inseminacja. Czy komus tutaj sie udalo? ktos sie leczyl w tej klinice? za 13 dni krew! nie moge sie doczekac! Pozdrawiam :)

Cześć. Miło ze do nas dołączyłas, szkoda, ze w takich okolicznościach [emoji6]jak widzisz Ewcikkizia udało się za 1-szyn razem i jest nas tu kilka, którym tez się iui powiodła [emoji6]rozgosc się i pytaj jeśli czegoś potrzebujesz [emoji5]przybliżysz nam swoją historie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć. Miło ze do nas dołączyłas, szkoda, ze w takich okolicznościach [emoji6]jak widzisz Ewcikkizia udało się za 1-szyn razem i jest nas tu kilka, którym tez się iui powiodła [emoji6]rozgosc się i pytaj jeśli czegoś potrzebujesz [emoji5]przybliżysz nam swoją historie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje!! :):) Jesli chodzi o IUI to mieliscie pekniety pecherzyk czy jeszcze nie zdazyl peknac przy insiminacji? macie pewnie wiekszy doswiadczenie niz ja wiec chcetnie sie dowiem :)

hejka ja miałam też pierwszą iui na pękniętym ale nie udało się . wczoraj byłam na monitoringu i nie będzie drugiego podejścia bo mam po niedrożnej stronie jajeczko 22mm a po prawej 5 jajeczek po 10 ,11,12 mm i dr powiedział że szkoda kasy w tym cyklu bo one już nie urosną do tego stopnia więc czekamy na kolejny cykl :)

Mialam dwie na peknietych I nie wyszly. Moim zdaniem za pozno. Teraz na niepeknietym. Mniej wiecej jak ty ok. 24 h po zastrzyku I jeszcze ok. 2 dni do okresu ale czuje ze nic z tego. To byl dobry moment, bo pare godzin przed peknieciem ale widac u mnie cos bardzo przeszkadza.

Hej;), jestem tu nowa, 3 dni temu mialam pierwsze IUI w klinice NOVUM. Mialam inseminacje na nie peknietym pecherzyku, zastrzyk ovitelle 24 godziny przed inseminacja. Czy komus tutaj sie udalo? ktos sie leczyl w tej klinice? za 13 dni krew! nie moge sie doczekac! Pozdrawiam :)
Ja też jestem po 1 IUI. Miałam na pękającym pęcherzyku ale w Invimedzie, - w piątek wkońcu zobaczyłam serduszko ( dzisiaj 7t1d)
1 IUI I udana - trzymam kciuki ✊ Odpoczywaj teraz dużo i bądź dobrej myśli

Ja też jestem po 1 IUI. Miałam na pękającym pęcherzyku ale w Invimedzie, - w piątek wkońcu zobaczyłam serduszko ( dzisiaj 7t1d)
1 IUI I udana - trzymam kciuki ✊ Odpoczywaj teraz dużo i bądź dobrej myśli

O prosze!! Gratulacje!!:) mam nadzieje ze u mnie tez sie uda. My juz 3 lata sie staramy wiec czas najwyzszy Dziekuje, 3maj mocno:)

Mialam dwie na peknietych I nie wyszly. Moim zdaniem za pozno. Teraz na niepeknietym. Mniej wiecej jak ty ok. 24 h po zastrzyku I jeszcze ok. 2 dni do okresu ale czuje ze nic z tego. To byl dobry moment, bo pare godzin przed peknieciem ale widac u mnie cos bardzo przeszkadza.
Bądź dobrej myśli, 3 mam kciuki:)

reklama
A czy miałyście jakiekolwiek objawy wczesnej ciazy ze sie udało? Ja nic narazie nie czuje, w sumie każdy organizm jest inny.

Do góry