reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ewcikkizia jak sie masz? Boli brzuch jeszcze? Jakies jeszcze objawy?
Hej. :) wczoraj powtarzalam bete i wskoczyla na 143. Kolejne testy z moczu rowniez pozytywne. :)
1 sierpnia wizyta u lekarza. :)
Samopoczucie spoko. Objaw jakis szczegolnych nie ma,, piersi bola i czasami nudnosci ale da sie wytrzymac. Brzuch momentami mnie jeszcze boli ale delikatnie. :)
Teraz tylko czekac na wizyte zeby bylo wszystko wporzadku i bilo serduszko.
Za Was wszystkie trzymam mocno kciuki. Na pewno sie uda. :*

reklama
Ja choc na wyjezdzie, analizuje kazda rzecz prawie tak jak w domu. Brzuch pobolewa tak samo jak @, tak cmi, a czasem zakluje. Ciagle sie denerwuje. I oczywiscie czuje ze okres przyjdzie. A za Ciebie trzymam kciuki.

Ja choc na wyjezdzie, analizuje kazda rzecz prawie tak jak w domu. Brzuch pobolewa tak samo jak @, tak cmi, a czasem zakluje. Ciagle sie denerwuje. I oczywiscie czuje ze okres przyjdzie. A za Ciebie trzymam kciuki.
Nie analizuj kochana tylko spędzaj miło czas i relaksuj się! Relaks też nam jest potrzebny. ;)
Spróbuj żyć dniem dzisiejszym - masz wakacje to korzystaj - bo jak jednak okres nie przyjdzie to na takie beztroskie wakacje sobie już nie pozwolisz

@jolancik a co u Ciebie? Podczytuje wątek ivf ale tez Cię tam dawno nie widziałam [emoji6]jak przygotowania?

Witaj @Evelevel u mnie dobrze. Właśnie się urlopuje ;) dlatego dawno tu nie zaglądałam. U mnie dobrze, spędziłam cudowny tydzień w Karpaczu i troche licze na cud (starania naturalne) dziś mam 19dc więc zobaczymy. Troche zmieniłam leki mężowi tzn. oprócz Androvit dodałam mu selen i cynk a także ACC Optima (poleciła mi taki zestaw koleżanka a starali się rok, jej mąż też ma obniżoną ruchliwość i zalecił mu to androlog. Udało im się zaciążyć a brał to 2 tygodnie) Jeżeli tym razem to nie przyniesie rezultatu we wrześniu zmieniam lekarza, którego poleciła mi koleżanka. Na ivf niestety na razie mnie nie stać ;(
Witam także nowe dziewczyny bo widze sporo nowych nicków :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej;), jestem tu nowa, 3 dni temu mialam pierwsze IUI w klinice NOVUM. Mialam inseminacje na nie peknietym pecherzyku, zastrzyk ovitelle 24 godziny przed inseminacja. Czy komus tutaj sie udalo? ktos sie leczyl w tej klinice? za 13 dni krew! nie moge sie doczekac! Pozdrawiam :)

Hej;), jestem tu nowa, 3 dni temu mialam pierwsze IUI w klinice NOVUM. Mialam inseminacje na nie peknietym pecherzyku, zastrzyk ovitelle 24 godziny przed inseminacja. Czy komus tutaj sie udalo? ktos sie leczyl w tej klinice? za 13 dni krew! nie moge sie doczekac! Pozdrawiam :)
Hej. :) tez jestem po pierwszej iui i mam nadzieje ze ostatniej bo wg wynikow z krwi udalo sie za pierwszym razem. Tez bylam na zastrzyku tyle ze mialam iui na pekajacym pecherzyku.
Teraz musisz duzo odpoczywac niestresowac sie i myslec pozytywnie. :)

Hej. :) tez jestem po pierwszej iui i mam nadzieje ze ostatniej bo wg wynikow z krwi udalo sie za pierwszym razem. Tez bylam na zastrzyku tyle ze mialam iui na pekajacym pecherzyku.
Teraz musisz duzo odpoczywac niestresowac sie i myslec pozytywnie. :)

GRATULACJE!!! Super! ;););) a po jakim czasie zrobilas test z krwi? w dniu spodziewanej miesiaczki czy wczesniej? Jeszcze raz gratulacje!! ;)

reklama
GRATULACJE!!! Super! ;););) a po jakim czasie zrobilas test z krwi? w dniu spodziewanej miesiaczki czy wczesniej? Jeszcze raz gratulacje!! ;)
Test z krwi robilam 14 dni po iui i po dwoch dniach powtarzalam zeby sprawdzic czy rosnie. To bylo trzy i jeden dzien przed planowana miesiaczka. Dzis powinnam dostac miesiaczki..... poki co nie ma :)

Do góry