Nie, nic nie biorę nie licząc witamin i kwasu foliowego. Mam juz swoje objawy miesiączkowe wiec tylko czekać. Za drugim razem to byłoby zbyt piękne zeby sie udało, chociaz były takie szczęściary)Bierzesz leki? Ja też jakoś nie mam odwagi, jedyne co mnie motywuje to odstawienie duphastonu
reklama
Nie, nic nie biorę nie licząc witamin i kwasu foliowego. Mam juz swoje objawy miesiączkowe wiec tylko czekać. Za drugim razem to byłoby zbyt piękne zeby sie udało, chociaz były takie szczęściary)
Iwo a przypomnij co jest u Was przyczyna?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Iwo a przypomnij co jest u Was przyczyna?
Ja mam gruczolaka przysadki mozgowej, hormony mam ok wszystko książkowe. M ma gorsze nasienie miał operacje żylaków powrózka nasiennego ale teraz w porównaniu z poprzednim rokiem sa piękne wyniki
Powiem Ci ze mam kuzynkę która tez ma gruczolaka przysadki mózgowej jej mąż jest Ok. Udało im się zajść przy 1 cyklu starań [emoji16]
Ja juz do tych szczęśliwych nie należę. Staramy sie od 2015 roku pod opieka lekarza, teraz druga iui. Uzbieraliśmy n a ivfPowiem Ci ze mam kuzynkę która tez ma gruczolaka przysadki mózgowej jej mąż jest Ok. Udało im się zajść przy 1 cyklu starań [emoji16]
" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
21 - Iwo46 (II)- Beta HCG
27 - Froncia (II) - Monitoring i IUI
28 - Evelevel (III)- wizyta kontrolna
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
21 - Iwo46 (II)- Beta HCG
27 - Froncia (II) - Monitoring i IUI
28 - Evelevel (III)- wizyta kontrolna
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!
reklama
Hej dziewczyny. Na chwilę obecną jestem na etapie wyboru nowej kliniki i lekarza. Którą klinikę polecacie Gamete w Gdyni czy Invicte w Gdańsku? Jakie macie opinnie o lekarzach, którego polecacie a ktorego lepiej omijać. Nie mam skąd zaciągnąć informacji ponieważ nikt z moich znajomych nie miał problemu z poczęciem potomka dlatego prosze Was o opinnie.
Podziel się: