reklama
Tzn miałaś tylko p. antykardiolipinowe bez antykoagulanta toczniowego oraz bez przeciwciał przeciwko b2 glikoproteinie, powinnaś miec diagnostykę w kierunku zespołu antyfosfolipidowego, ile miałaś poronien?
O dzięki Karola [emoji6] na pewno poruszę ten temat miała dwa poronienia w 5 tygodniu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
zuzik85
Fanka BB :)
Evelevel, priv Ci wysłałamO dzięki Karola [emoji6] na pewno poruszę ten temat miała dwa poronienia w 5 tygodniu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
zuzik85
Karola, każda kobieta jest inna i w różnym czasie może dojść do zagnieżdżenia.Mam pytanie jeżeli hcg 9 dni po inseminacji a 10 po owulacji jest <0,1 to oznacza że nie doszło w ogóle do zapłodnienia tak? Bo jeżeli doszło to wynik powinen być coś koło 1 a po zagniezdzeniu dopiero rośnie tak?
Beta hcg zaczyna być wytwarzana po 48 godzinach od zagnieżdżenia. A do zagnieżdżenia dochodzi nawet w ciągu 10 dni od owulacji.
Na moje oko, beta zrobiona za wcześnie. Powtórzyłabym za 3 dni. wtedy wynik będzie wiarygodny.
zuzik85
NieChodzi mi o to czy przed zagniezdżemem beta będzie wyższa niż< 0,1?
reklama
zuzik85
Beta zaczyna rosnąć po 48 godzinach po zagnieżdżeniu, więc u Ciebie może właśnie teraz Kropek się wgryza. I dopiero za dwa dni badanie "coś" wykaże. Jak nie, to raczej się nie udało.
Podziel się: