ann88
Zaangażowana w BB
Generalnie to obie kliniki mają dobrą renomę. Osobiście znam 3 dziewczyny które zaszły w ciążę chodząc do Gamety. Sama tam chodziłam. Lekarze wszyscy mili i profesjonalni. Osobiście chodziłam do Dr Śliwinskiego, ale znajome też do dr Skweresa. Decyzja należy do Ciebie.. Zobaczysz jak terminy bo czasem któryś może mieć po prostu więcej pacjentek. Co do Invicty. Mam 2 koleżanki które miały tam in vitro. Obie są szczęśliwymi mamami. Dlatego nie ma co się nastawiać. Nie mam oceny co do Invicty pod kątem samej placówki czy choćby recepcji bo nigdy tam nie byłam. W Gamecie wszystko na wysokim poziomie i pełen profesjonalizm. Może po prostu zobacz gdzie lepiej pasuje Ci z dojazdem. Zawsze możesz zmienić[emoji4]Hej dziewczyny. Na chwilę obecną jestem na etapie wyboru nowej kliniki i lekarza. Którą klinikę polecacie Gamete w Gdyni czy Invicte w Gdańsku? Jakie macie opinnie o lekarzach, którego polecacie a ktorego lepiej omijać. Nie mam skąd zaciągnąć informacji ponieważ nikt z moich znajomych nie miał problemu z poczęciem potomka dlatego prosze Was o opinnie.
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom