reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Warto probowac wszystkiego!
Mnie akupunktura bardzo pomogla sie wewnetrznie wyciszyc i zrelaksowac!
Polecam też zdrowe odżywianie i poprawę jakości krwi, ( sok z buraków ).
Mam jeszcze jedno pytanie☺ile mialas podabych plemnikow przy udanej Iui jesli mozesz napisac ☺czy wyniki byly dobre bo u mnie troche obnizone...

No to ja się zesralam za przeproszeniem i zaszłam w ciąże przy mega niskim amh. Wynik ma obecnie 4 m-ce i pozdrawia wszystkich stękających :)
Amh to wyznacznik zasobów. Jeśli jest na poziomie 0 to tak możesz srać i się nie zesrasz. Każdy jednak wynik ponad to komórki jajowe, które mogą się zapłodnić. To tak a propos edukacji i błyszczenia.
Oglądały już Moanę? "I rather be... Shiny" :))))

Mam jeszcze jedno pytanie☺ile mialas podabych plemnikow przy udanej Iui jesli mozesz napisac ☺czy wyniki byly dobre bo u mnie troche obnizone...

1 badanie nasienia nie było rewelacyjne ale dr powiedziała że jak na dzisiejsze czasy jest dobre.
Jednak mój M przez pół roku brał witaminy ( to było moje zalecenie)
Podczas iui po obróbce, nasienie było rewelacyjne nawet pani dr się zdziwiła ☺
Niestety nie wiem ile ich było a kartę z badania ma mąż i nie umiem znaleźć. wiem ze było więcej ruchliwych, i ogólnie było ich więcej ☺

reklama
Może jednak nie wszystkie... widzę, że poziom twojego taktu jest na poziomie przedszkola, więc może zmień wątek zamiast tu smród rozsiewać.
Akurat Moka ma dobre amh a od niej się zaczęło. Więc jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to MILCZ dla dobra starających się i z ostatkiem sił wierzących w powodzenie.

Już kiedyś padło to stwierdzenie, ale przypomnę. Czasem warto posłuchać kogoś komu się udało. Bo skoro się udało to mają wiedzę popartą doświadczeniem i rezultatem w postaci cudownych dzieciaków.

A zgorzknialcom dziękujemy - nie potrzebujemy trucicieli...
Zamilczeć to ty mozesz bo wątek juz ciebie nie dotyczy

Do góry