zuzik85
Fanka BB :)
Nawet jak jest niskie amh to moze w ciążę zajść. Np dzięki ivf.
Ale to wyższy level... obyś nie musiała z niego korzystać...
Ale to wyższy level... obyś nie musiała z niego korzystać...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam jeszcze jedno pytanie☺ile mialas podabych plemnikow przy udanej Iui jesli mozesz napisac ☺czy wyniki byly dobre bo u mnie troche obnizone...Warto probowac wszystkiego!
Mnie akupunktura bardzo pomogla sie wewnetrznie wyciszyc i zrelaksowac!
Polecam też zdrowe odżywianie i poprawę jakości krwi, ( sok z buraków ).
Mam jeszcze jedno pytanie☺ile mialas podabych plemnikow przy udanej Iui jesli mozesz napisac ☺czy wyniki byly dobre bo u mnie troche obnizone...
Zamilczeć to ty mozesz bo wątek juz ciebie nie dotyczyMoże jednak nie wszystkie... widzę, że poziom twojego taktu jest na poziomie przedszkola, więc może zmień wątek zamiast tu smród rozsiewać.
Akurat Moka ma dobre amh a od niej się zaczęło. Więc jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to MILCZ dla dobra starających się i z ostatkiem sił wierzących w powodzenie.
Już kiedyś padło to stwierdzenie, ale przypomnę. Czasem warto posłuchać kogoś komu się udało. Bo skoro się udało to mają wiedzę popartą doświadczeniem i rezultatem w postaci cudownych dzieciaków.
A zgorzknialcom dziękujemy - nie potrzebujemy trucicieli...