reklama
Ja też coś czuję, że IUI się nie powiodła... Dziś czyli 6 dni po inseminacji zaczęły mnie straszne boleć piersi, dotknąć ich nie można i są takie jakby rozpalone... A zawsze przed okresem mnie bolą, no może nie aż tak bardzo jak teraz. I od jakiegoś 4 dnia od iui boli mnie podbrzusze tak jak na okres tylko troszkę słabiej... Także nie liczę na to ze się udało
anula88
MAMY SIEBIE :0)
To dobry znak [emoji6] ...Ja też coś czuję, że IUI się nie powiodła... Dziś czyli 6 dni po inseminacji zaczęły mnie straszne boleć piersi, dotknąć ich nie można i są takie jakby rozpalone... A zawsze przed okresem mnie bolą, no może nie aż tak bardzo jak teraz. I od jakiegoś 4 dnia od iui boli mnie podbrzusze tak jak na okres tylko troszkę słabiej... Także nie liczę na to ze się udało
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
ja tez czesto sie zastanawiam dlaczego ta jest ze Nam sie nie udaje ,,, tak bardzo pragniemy damy im cała miłosc i ciepło a takie zachodza bez problemu i jeszcze albo katuja dzieci albo je porzucaja serce sie kraja.... masakra.....
Dziewczyny a jakie witaminki przyjmuja Wasi M ??
Moka głowa do góry .... MUSI SIE NA UDAC.... MUSI .... ja MAM TERAZ POZYTYWNE MYSLENIE i mam nadzieje ze dojdzie do iui i ze sie UDA .... MUSI !!!!!
Dziewczyny a jakie witaminki przyjmuja Wasi M ??
Moka głowa do góry .... MUSI SIE NA UDAC.... MUSI .... ja MAM TERAZ POZYTYWNE MYSLENIE i mam nadzieje ze dojdzie do iui i ze sie UDA .... MUSI !!!!!
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Sylvia u nas profertil 2 ×1 działa cuda [emoji6]
Ja jutro do labo idę robić badania ... na ostatni gwizdek ,ale zdążę bo w środę wizyta w klinice i akurat koniec cyklu ... zobaczymy czy pójdzie po mojej myśli [emoji5]
Ja jutro do labo idę robić badania ... na ostatni gwizdek ,ale zdążę bo w środę wizyta w klinice i akurat koniec cyklu ... zobaczymy czy pójdzie po mojej myśli [emoji5]
Mój też bierze FERTIL Man i poprawa jest....ale ma byc jeszcze lepsza.... ja dodatkowo daje mojemu M witamina c.. witamina d3 .... l karnityne , maca , selen i cynk ale nie wiem czy cos sie polepszyło bo w grudniu osttanie badanie miał....
reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Mój emek brał promen.
Pełna spermentogeneza czyli dojrzewanie plemnika trwa 3 miesiące. Więc to nie jest tak, że kilka dni brania witamin zdziała cuda...
A przed IUI ważna jest kilkudniowa wstrzemięźliwość seksualna wtedy nasienie jest lepszej jakości.
Pełna spermentogeneza czyli dojrzewanie plemnika trwa 3 miesiące. Więc to nie jest tak, że kilka dni brania witamin zdziała cuda...
A przed IUI ważna jest kilkudniowa wstrzemięźliwość seksualna wtedy nasienie jest lepszej jakości.
Podziel się: